Är detta vuxna människor?

8 01 2021
Min egen tolkning av ouppfostrade människor.

Under mina år bakom ratten i tradare, på väg i hela Norden, med parkleksaker från Hags i Aneby, levererade jag åtskilliga sandlådor. På den tiden hette de till exempel, LS – 400, beroende på storlek. När jag ser Donald Trump, tänker jag bara på dessa sandlådor. Han skulle bli ensam kvar i sandlådan, att köra grävmaskinen som då hette LG- 76. Vem skulle vilja leka ihop med en buse som denne, ”Världens farligaste man”, enligt hans syster.

Hur kan detta få fortsätta? Är människorna blinda som på Hitlers tid? Är det populistiska sympatisörer, som bara ser sin egen plånbok? Hur har detta kunna hända i en av världens största demokratier?

Det finns inget i världen som jag tycker så illa om, som just illasinnade människor, maktmissbruk, hat, våld, rån, krig, skjutningar, våldtäkter, misshandel, bedragare, mord, ja listan kan göras hur lång som helst. En av världens största ledare borde gå emot allt detta, istället för att heja på, som han gjorde i början. Hur har allt detta kunna hända?

Tidningen Dagen den 8 januari

Jag har saknat Tidningen Dagen som papperstidning, trots att jag har den digitalt på min MacBook Pro, min iPhone, samt Birgitta har den på sin iPad. Idag fick jag första pappersexemplaret. Det ska bli skönt att somna till Elisabeth Sandlund´s starka ledarord i tidningen. Med tidningen Dagen skapas en balans, mellan att bara driva en lösnummerförsäljning, på mer eller mindre sanna rubriker, dränka människor i annonser, eller att ge nyheter på en kristen värdegrund.


Åtgärder

Information

8 responses

8 01 2021
Husisblogg

Just dessa illasinnade människorna arbetar min manlige ägare med. Allt för att de ska bli bättre i framtiden när de blir fria människor.
Trevlig helg!
Allt gott

8 01 2021
Matts Torebring

Det måste vara bland det svåraste jobb som finns. Jag hoppas att han kommer en bit på väg i alla fall. Det bästa

8 01 2021
Rolle o Carina

Ja tänk vilken ondska det blivit i världen,även i vårt land tyvärr!
Nej nog var det mesta bättre när man var i ungdomens värld.

Ha det gott/Varm BjörkvedsKram

9 01 2021
Matts Torebring

Visst var det ett bättre land vi bodde i, när min lärarinna Ruth Gustavsson, satte sig vid tramporgeln i skolan och vi alla sjöng: ”Din klara sol går opp för ond och god”. Nu är världen inte bra längre. Morgonkram

8 01 2021
Alm

Håller med dig Maffs till 100%
Han är en idiot.

9 01 2021
Matts Torebring

Kul att se di dig igen i cyberrymden. Ja, nästan att jag blir orolig, vad gör han nästa gång, i sitt hat och maktmissbruk?

11 01 2021
Vår husbilsblogg

Det som har hänt i USA är förfärligt. Hoppas verkligen att Joe Biden har vunnit utan fusk och att han orkar med att rätta till allt som Donald Trump har fördärvat.

11 01 2021
Matts Torebring

Det är lika ofattbart att Hitler kom till makten, som att Donald Trup gjorde det. Joe Biden har en näst in till omöjlig uppgift framför sig, att tala till halva befolkningen, som inte kommer att vilja ens lyssna. Detta kan komma urarta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: