Jag vände ju bara ryggen till

28 10 2020
En stor asp på andra sidan gatan.

En herre boende på Storgatan i Eksjö, ringde upp Granngården. Det är Löv på Storgatan, sa mannen. Räfsa upp det då, fick han till svar.

Birgitta har sagt några gånger, vilka massor av löv som vi kommer att få in på vår tomt. Nej, har jag sagt, det blir inga löv hos oss! Alla oväder bildas på Brittiska Öarna, dessa kommer in över Västkusten, når Småländska Höglandet och till Birgitta och Matts trädgård och tar med alla löv över till granntomten. (Västlig vind) Så har det blivit och jag har bara plockat bort tio- talet löv utanför dörren.

Som synes inte ett löv på den nysådda gräsmattan.

Jag tog kortet på aspen, (föregående bild) vände mig om och i nästa sekund tändes utebelysningen. En halv timma senare var det kolsvart ute.

Mörkret ute är påfallande, men så ljust och fint vi har inne. Jag kan ta en stol och sätta mig var jag önskar i huset och läsa lika bra var jag än sitter. Vi har 52 styck spottar i taket, som lyser upp lika mycket överallt. Fantastiskt bra jobbat av Midroc. Detta har jag aldrig varit med om tidigare.


Åtgärder

Information

4 responses

28 10 2020
Husisblogg

Min manlige ägare gillar verkligen den fina runda belysningen.
Allt gott

28 10 2020
Matts Torebring

Hälsa till din manlige ägare att den är lättinstallerad, bara ett spjut i marken, samt till en ganska ringa kostnad. 🌲😋 Det bästa!

28 10 2020
Rolle o Carina

Ja i dessa mörka tider vi går in i nu så behövs allt ljus som finns!
Här har vi haft liite sol idag faktiskt,lite regn oxå 🙂

Allt gott till er bägge/Kram

28 10 2020
Matts Torebring

Kvällarna är kusligt mörka nu. Stackars Birgitta cyklar och jag åker bil till jobbet. Jag rädd att hon ska bli överfallen. 🍁🌲Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: