Kanonfart på två dagar

16 10 2020
Start kl. 6. på morgonen

Jag har svårt att tro, när jag ser med mina ”nyvaknade” ögon, är allt detta sant? efter två dagars arbete.

Plantering av mitt vårdträd från förra bygget.
Matjorden börjar komma på plats
Så (gräsmatta) fint allt blir.

För mig är det ett nöje, att se duktiga grävmaskinister köra. Detta känns och är nästan helt otroligt, att jag får komma hem från sjukhuset, några timmar precis innan grävmaskinen startar. De är de största proffs som jobbar. Jag står tagen och bara ser på. Dessutom har vi fått det bästa väder. Allt är för bra, för att det bara, skulle vara ett mänskligt drag.

Själv går jag sakta framåt, nu har det gått en vecka sedan förra fredagsmorgonen. Jag anpassar mig till allt nu, precis som jag känner mig. Först idag fredag, (sju dagar efter avsvimmandet) känns det som vanligt att skriva igen. Om alla visste hur jag slet med skrivandet första dagen, knappt en bokstav blev rätt. 

Första natten, när jag skulle sova fanns bara Google i min värld, runt mig, det ”kröp” Google överallt, när datorn öppnades (i sömnen) gick inget att göra någonting, utan handla oväsentligheter i Google webbshop. En enda lång mardröm hela natten. Allt var bara Google. När jag kom in tömde de urinblåsan på 3,5 liter! I stället fick jag 7 nya liter dropp och många flaskor intravenös antibiotika. Blodtryck 240. Jag var borta i en och en halv timma.

Det mest otäcka första dagen, var förlusten av ett klart seende. Jag såg på en tavla, helt plötsligt var det ett A4 papper över tavlan. Jag hade besök, men slöt ögonen, där jag satt i sängen. Då ser jag en stor besticklåda i trä. Jag skulle ta en matkniv, men fick inte loss den. Jag satt och försökte lossa sängramen i stället.

Den bästa helg till er alla!


Åtgärder

Information

10 responses

16 10 2020
Monica

Vad fint det blir och så skönt att få allt det ute klart med innan november månad. Nu önskar vi er en lugn och trevlig helg på alla sätt och god hälsa med nya krafter. Ha det riktigt bra.

17 10 2020
Matts Torebring

Tack Monica! Det blir så fint, så jag blir nästan tårögd. Idag ska jag ta med mig Birgitta ut på en kortare promenad. När hände det senast? Mycket sällan. Det bästa till er.

16 10 2020
Rolle o Carina

Ja så fort det går med tomten,med proffs i farten går det undan!
Och så skönt du kom hem till maskinerna kom oxå!
Nu blir det så fint runt huset när matjorden har kommit på plats.

Ha det gott o njut nu bägge/DalaKramar

17 10 2020
Matts Torebring

Jag fattar inte vad en sådan här maskin med rätt förare kan uträtta på endast två dagar.
Lite kyliga kramar men välmenta.

16 10 2020
Husisblogg

Som vanligt blir jag och ägarna nyfikna hur det ska bli, det färdiga resultatet.
Men huvudsaken är ändå, och det var trevligt att lösa att du börjar må bättre och bättre.
Allt gott och trevlig helg!

17 10 2020
Matts Torebring

Kanske är det gräsmatta i jul och foto från ovan.
Jag känner att jag har både en fysisk, samt en psykisk barriär att komma över. Detta sitter inte utanpå. Det bästa till er.

16 10 2020
Ulla & Torgny

Skönt att du blir bättre och bättre för varje dag som går. Skall bli roligt att se när allt är färdigt, men det blir säkert fint som allt annat ni har gjort på gården.

Ta det lugnt och njut av tillvaron också!

17 10 2020
Matts Torebring

Tack vänner! Hela vårt bygge har ett enda genomgående drag, bekvämlighet, inte en trappa, inga rabatter, inga plattor att rensa ogräs mellan. Bara en linje med Pyramidthjuja mot gatan med mycket bark på ytan. Välkomna när Corona är över. Det bästa till er.

16 10 2020
Alm

Godkväll på er,
trevligt att DU mår bättre!
Nu borde DU ta livet på allvar och sluta jobba heltid, mitt förslag är att du jobbar måndag-onsdag, därefter borde du och Birgitta vara värda ledighet med erat nu fina boende och toppenhusbil som ni har, samt ta hand om er bara ni två och era barn barn!
Niklas är ju han som ska driva Torebrings vidare många år framöver så låt honom styra upp detta på hans vis!, med er hjälp bakom…….

Mvh med all välmening till er Alm & Nöjd

17 10 2020
Matts Torebring

Hej på Dig, som du brukar skriva. Kul att du är med på linjen.
Min svaghet i livet är, att jag varit obegränsat stark. Inget har varit omöjligt.

Hela vårt bygge har ett enda genomgående drag, bekvämlighet, inte en trappa, inga rabatter, inga plattor att rensa ogräs mellan, vår bil & buss står i varmgarage. Bara en linje med Pyramidthjuja mot gatan, med mycket bark på ytan.

På jobbet är det Niklas som styr till 98 %, jag är bara vice vd och rådgivare. Jag sitter inte med i telefonslingan, är bara med i små delar av adminstration.
Jag jobbar oftast mest med hemsidan och får göra det ostört. Med andra ord, jag har bara roligt på jobbet, ingen stress, men mycket social gemenskap. Jag går hem redan kl. fyra på eftermiddagen. Lite lediga fredagar har jag längtat efter, det kommer vi att börja med, så snart det går. Då blir det ”två söndagar” i veckan.
Allt gott önskar Birgitta & Matts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: