Lördag kl. 9. till lördag kl. 13.

26 09 2020
Vår klädkammare idag kl. 9.

När jag skissade upp vår nya hem för vår arkitekt, var det bland det första jag sa, ”Vi ska ha en rymlig klädkammare och bra förråd. Klädkammaren och dess planering, tog mycket tid i början, innan den till slut växte fram och blev helt lyckad.

Sedan inflyttningen i juni, har vi bara haft provisorisk förvaring där inne. Nu var det ett av mina sista projekt, att göra klart innan jag får sinnesfrid, för att åka husbuss igen.

Leverans från Bygghemma.se

Det tog mig en timma att leta samman alla komponenter. Jag har aldrig byggt förvaring tidigare, med ett Elfa System som detta.

Efter ett par timmar

När jag var klar, tänkte jag, tog det inte mera tid. Jag räknade fel på antalet konsoller, så jag har fyra hyllplan att sätta upp ytterligare. Dessutom ska jag köpa hem ett antal plastkorgar från jobbet.

Fyra timmar senare

Det gick snabbt och smidigt att fylla upp rummet. Översta hyllan fylls av bara julsaker och adventsstakar. Kommer allt att användas? det återstår att se.

När vi under senare år, har gått på Elmia Husbil, har vi sett massor av fina husbilar. Matts går alltid först till lastluckorna och garagen, stämmer det inte där, går jag inte in i bilen. Det är helt ointressant om jag inte kan lasta smidigt. Samma sak gäller hemma.


Åtgärder

Information

8 responses

26 09 2020
Monica

Otroligt skönt med ordning och reda. Det finns så bra förvaringslådor numera som är både snygga och praktiska. När vi la nytt golv i hallen tyckte killen jag var överambitiös som ville ha nytt i klädkammaren också, men självklart sa jag och sen har jag spacklat, slipat och tapetserat och satt upp en ljusslinga förutom bra belysning. Man kan bo där om man vill :-). Vad du hinner mycket men så skönt att ha nytt och fint som ni fått och med det man behöver. Ha det fortsatt bra nu.

26 09 2020
Matts Torebring

Jag var inne på att bygga i trä, med typ ek eller dylikt. Då sa min byggleverantör, bygg med Elfa system i stället. Detta blev klockrent. Min golvläggare förvånades över, att jag skulle ha stengolv. Det är inget att ifrågasätta sa jag. Vi har mängder att förvaringslådor i vårt sortiment på jobbet. Jag får botanisera vidare. Vi har drygt 50-talet spottar i taken, men inte i klädkammaren, det saknar jag. Det bästa & allt gott från oss.

26 09 2020
Rolle o Carina

Visst är det bra att ha en praktisk klädgarderob i villan!
Ljust och fint oxå i höst-tiderna som är på väg.

Ha det gott/RegnKram

26 09 2020
Matts Torebring

En nybygd villa var till salu i här Aneby. Förutom att den var felplacerad på tomten, (i mitt tycke) saknade den helt en klädkammare och förråd. Ganska skrämmande tycker jag.
Höst kram

26 09 2020
Husisblogg

Det med bra garage var en av mina ägares krav då jag skulle köpas in och de hade även samma krav hos min föregångare.
Vad snyggt och praktiskt det blev med Elfa-systemet.
Allt gott!

27 09 2020
Matts Torebring

Tack, visst blev det kanonbra. Enkelt att bygga om, om det inte skulle passa. HERDENS garage tog också mycket tid, inte minst med anpassning till höjd och bredd, samt det lägre golvet. När vi åker husbil, hänger nästan hela nöjet på bekvämligheten. Det bästa!

27 09 2020
Vår husbilsblogg

Snyggt jobbat Matts.

28 09 2020
Matts Torebring

Tack Lars! Inte svårt att få det att bli bra med rätta produkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: