Redan fredag, vart tar tiden vägen?

18 09 2020

Jag har skrivit om det tidigare, vilket nöje jag har, att få jobba med kvalitetsprodukter från Villeroy & Boch. I runda tal har jag 1 350 produkter, som i från början finns i en data fil. Mitt jobb är att placera in alla dessa produkter i rätt varugrupp, skapa nya varugrupper för nya produkter, översätta produktnamnen till svenska samt lägga ut på webben.

Se en del av alla nya produkter här: https://www.torebrings.se/butik/nya-varor/999999

Jag hinner knappast tänka, dagarna bara försvinner, vips så är det fredag igen. Så är det när man har roligt. Problemet är att jag skulle vilja duka upp med flera av produkterna jag ser. Fast inte några vinglas som rymmer 1080 ml som jag lade in idag. Det skulle bli dyrt att fylla dem upp till kanten.

Birgitta bjöd på Taco i afton

Själv fick jag äta på en del av vardagsporslinet Taika (Troll) från iittala. Vi kan utan svårighet bjuda 100 personer på mat, så mycket porslin har vi. Nu köper vi inget mera nytt, även om det vore frestande när jag ser allt det vackra.

En riktigt trevlig helg till er alla!


Åtgärder

Information

6 responses

18 09 2020
Rolle o Carina

Ja tiden rullar på allt fortare,vi hinner inte riktigt med heller!
Tacos är gott det,nu var det längesen vi åt det faktiskt.

Ha det gott/Trevlig HelgKram

18 09 2020
Matts Torebring

Hoppsan, du har väl all tid i världen, skogen är slutavverkad och upparbetad, veden ligger under tak, kvar är bara att gå i skogen och ta en pizza när du blir hungrig.
Höst kram

18 09 2020
Husisblogg

Tiden går ofta fort när man har roligt / trevligt och det vet både jag och ägarna att du har på arbetet.
Allt gott och trevlig helg!

19 09 2020
Matts Torebring

Hade jag inte roligt, eller om jag arbetade hårt jag i det dagliga organiserade flödet, då skulle jag inte fortfarande arbeta min 40 timmars vecka. Allt gott!

19 09 2020
Nils-Åke Hansson

Taco i afton är väll inte fel. Och när du dukar på så fin duk och porslin. Nu på resan har vi varit bekväma och använt papperstallrikar.

19 09 2020
Matts Torebring

Jag tycket att det är djärvt er att åka på en sådan långresa. Det är klart att ni skall ta tid till annat än att diska. Jag har sett på FB att dy har fyllt år också, Grattis om än ute sent. Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: