Vi har lämnat Aneby centrum

10 08 2020
Fredstorget Aneby

I går söndag passerade vi genom alla gupp och vägbulor på Storgatan, på väg till gudstjänsten i Fredstorgskyran. Vi är inte tvingade att köra Storgatan, vi kunde ha kört Järnvägsgatan. Kanske bland den största tillfredställelsen med att flytta, vi lämnade alla stenguppen på Storgatan för alltid.

Vi har numera raka spåret, fria från alla gupp, till Tranås, Eksjö, Nässjö och City Gross i Jönköping när vi behöver handla.

Fredstorget Aneby

Som lite tröst trots allt, möttes vi av dessa fantastiskt vackra blomsterarrangemang på Fredstorget. Detta måste vi ge en eloge för. Någon förändring av Storgatan kommer nog inte i närtid, då det är Vägverket som säger sitt om detta. Kanske dags att starta ett enfrågeparti till bästa val. TBG Partiet, ta bort guppen!


Åtgärder

Information

8 responses

10 08 2020
Husisblogg

En av de finaste blomsterarrangemang ägarna sett denna sommaren.
Allt gott!

10 08 2020
Matts Torebring

Tack det ska jag hälsa ansvariga inom Aneby kommun. Må bäst!

11 08 2020
Niklas Torebring

Hade jag tid så skulle jag lätt kunna vara partiledare för detta parti 🙂 Det finns ju andra smarta lösningar idag för att sänka hastigheten i centrum och tätbebyggda område utan att fördärva bilar samtidigt som man får en positiv känsla på köpet. Jag skulle rösta på TBG partiet!

11 08 2020
Matts Torebring

Jag vet att du inte har tid, men räkna med mitt stöd. Det är sådan brist på fantasi, att anlägga dessa enorma vägbulor med gatsten. För tjugo år sedan körde vi infarten till Åsa kommun, söder om Kungsbacka. Jag minns det som igår. Fantastisk belysning, svängar och krokar som i Frankrike, men så trevligt. Jag minns att jag skrattade och tyckte att det var så intelligent utformat. Det vi har i Aneby och det som finns på Ådalsvägen i Huskvarna väcker istället olustkänslor. Hoppas att några yngre, tar upp denna tråden om ett nytt parti.

11 08 2020
Rolle o Carina

Så sant Matts,vi är inga älskare av dessa väggupp mer o mer!
Skulle oxå rösta på det partiet ögonaböj,var bättre förr.
Vi såg ett liknande fint blomsterarrangemang i Hallstavik 👍👏

SommarKramar fr 🚍🚍☀️☀️👏👏👍👍💖💖

11 08 2020
Matts Torebring

Flera gånger har vi skadat ”Landningshjulen” baktill på underredet på bussen. Många är de platser, där det är en stor bula utan markering. I Aneby kryper jag fram i fem- tio km över stenbeläggningen för jag vet hur vassa dessa tuppkammar är på ett par ställen. Helt fullständigt otroligt att stenguppen får vara kvar.
Sommarkram

11 08 2020
Elisabeth

Vackra blomsterarrangemang! Guppen är inte kul, men på många ställen kan vi ”grensla dem”. Så är det i Norrköping. Testar mitt andra mail. Elisabeth

11 08 2020
Matts Torebring

I Frankrike uppmärksammade jag inte en omarkerad vägbula. Nästan allt låg på golvet i hussen efter den flyg och landningen. Det behöver inte vara så här, det är brist på fantasi. Kul att du kom fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: