Svårt att lägga jobbet på hyllan

8 06 2020
Överblivet byggvirke.

Första dagen på semestern gick bra den också. Men lite svårt att lägga jobbet på hyllan. Norr om garaget har jag haft en presenning liggande, över lite rester från bygget. Jag har haft svårt för att se, att jag skulle få användning för det i framtiden. Jag hade inte heller lust för att bygga konsoller, för förvaring inne i garaget. Jag lade ut kortet på Facebook och skrev Bortskänkes, inom tio minuter var det hämtat och klart.

Vårt förråd och teknikrum.

Jag har byggt ett bra förråd kombinerat med teknikrum för el, vatten och värme. Under byggets gång fick jag en bra stuv med takluckor over. Dessa har jag också haft under presenningen på norr. Dessa har jag kluvit ned idag och satt upp Elfa konsoller. Det var makalöst vad lättöverskådligt och rymligt det blev. Hyllan rakt fram är 54 cm djup, hyllan till höger är hälften, 27 cm. I bottre väggen har jag tre meter högt till tak.

En arbetsdag till, sedan har jag tömt garaget, packat upp de sista kartongerna och vår målarmästare kan komma och gå som han vill. Regniga dagar får han spackla och måla inne i garaget, vid bra väder ute med fasadmålning av garage och villa. I slutet av veckan vill Herden ta med oss ut på resa.


Åtgärder

Information

6 responses

8 06 2020
Husisblogg

Blir bra med ordning och reda, lättöverskådligt gillar mina ägare också.
Vad glädjande att HERDEN ska få ta er ut på en tur.
Trevlig kväll!

8 06 2020
Matts Torebring

Nu har vi levt länge nog, med den ständiga frågan, ”Vet var det finns”? Hoppas att Herden tar oss med till bland annat Öland. Må gott alla tre

8 06 2020
Nils-Åke Hansson

Nu blir det ordning i stugan.

8 06 2020
Matts Torebring

Ja det blir det och jag kan inte lämna oreda och åka bort. Dubbelt så skönt att komma hem om det är ordning.

8 06 2020
Rolle o Carina

Skönt med lite ordningspyssel i det nya huset och garaget!
Då känns det nog skönare när ni luftar ”Herden” ut på tur🤪🚍

Ha det gott/RegnKram

9 06 2020
Matts Torebring

Helt rätt Rolle, lämna bråten och åka iväg är inte vår melodi.
Sol kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: