Vräkning

22 08 2019

Jag och många andra, har skrivit om det, att vi som har WordPress bloggar, inte kan kommentera på bloggar, som använder sig av Blogger. Jag blev själv ”vräkt” för några veckor sedan. Min MacBook hängde sig och jag fick stänga av den totalt. Sedan fick jag be om hjälp, för att över huvud taget komma igång igen. Då var möjligheten att skriva på Blogger bloggar borta. I dag fick jag hjälp på jobbet att lösa det. Denna gången var jag bara utloggad från mitt Googlekonto.

För att kommentera på Blogger, måste jag först tala om att jag inte är en robot. Sedan kommer en oändlig rad bilder att kryssa i, alla med motorcyklar, bilar, övergångsställen, trafikljus och bussar. Efter ändlösa försök har jag gett upp. Men nu är jag tillbaka igen.


Åtgärder

Information

10 responses

22 08 2019
Husisblogg

Ja det ska sannerligen inte vara lätt alltid.

22 08 2019
Matts Torebring

Första kvällarna på nya kontoret, kunde vi stå i fem minuter för att kunna släcka ljuset. Allt blir bara krångligare och ännu mera svåra inloggningar.

23 08 2019
FREEDOMtravel

Jobbigt när det krånglar, och visst tar dessa inloggningar och verifieringar tid. Värst är ju om det inte funkar sen … Jag har inga stora problem just nu, men har haft det ibland.

23 08 2019
Matts Torebring

Ni är ju proffs på både design och IT. Värre är det med mig, som har datorn som ett arbetsredskap. Jag vågar mig inte in i programmen att styra om där. Dessutom är det för mig ofta svår engelska, som jag ofta inte behärskar. Jag har ju god hjälp vid min sida om jag behöver. Så nu går det igen.

23 08 2019
Rolle o Carina

Tråkigt med teknik som krånglar,men WordPress funkar bättre!

RegnKram

23 08 2019
Matts Torebring

På vårt nya kontor tog det flera minuter första kvällarna, att komma underfund med hur man släcker ljuset. Det är ingen rolig teknik. Jag vill tända, släcka och dimra.
Fredagskram

23 08 2019
Annica Rosander

Tråkigt när tekniken inte fungerar. Vi har en blogg från ett svenskt företag som man kan ringa till och få hjälp. Allt står dessutom på svenska. Inga problem med kommentarer alls.
Annica

23 08 2019
Matts Torebring

Kul blogg du har. Jag uppskattar WordPress proffsighet, men saknar en support på svenska. Så jag förstår att du gillar din bloggleverantör.

23 08 2019
JoY

Det är så konstigt med dessa bloggar. Ibland behöver jag också klicka på olika bilder, för att vid ett senare tillfälle, inte behöva göra det. Då fattar jag ingenting hur detta fungerar.
Tråkigt att det är så besvärligt att lämna kommentarer på Blogger. Behöver du klicka på bilder hos mig? Ser ändå att du tar dig tid att lämnar kommentar hos mig, tackar hihi.
Bloggo.nu är kanske ett alternativ? Får överväga det lite längre fram.

24 08 2019
Matts Torebring

Nu under de senaste veckorna, hade jag tappart bort inloggningen på mitt Google konto. Men själv visste jag inte var felet låg, förrän jag fick hjälp på jobbet, av en av mina goda medarbetare. Utan att vara inloggad på Google kontot fanns oftast inte en chans att skriva på en Blogger blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: