Det var inte fel på bilen

13 08 2019
Stora firmabilen

När jag inte avverkar skog, kör jag flyttlass så gott som varje kväll. Oftast är det den myckna veden, som får byta plats. Så var det förra veckan också. När jag vred på tändningsnyckeln stod det Wednesday på instrumentbrädan i bilen.

Att allt ska krångla så mycket! Är den sönder också? Har bilen stått utan ström? Jag körde vidare utan att bry mig mera. Nästa dag frågade jag Birgitta, ”Det är väl inte torsdag idag”? Jo det är det! Ja men då var det inte fel på instrumentbrädan i bilen igår.

Ja så är det, när man har mycket att göra och trivs med att att ha det så, då går tiden fort.


Åtgärder

Information

6 responses

13 08 2019
Husisblogg

Du behöver en veckodagsklocka så du hänger med i veckodagarna 😀😉.

13 08 2019
Matts Torebring

Om det skulle finnas sådana, avstår jag. Då är jag hellre veckovill ibland.

13 08 2019
Rolle o Carina

Du vet Matts,tiden går fort när man har roligt! 🙂

DalaKram

14 08 2019
Matts Torebring

Ja jag tror att vi sitter i samma båt du & jag.
Kram från vedbacken

14 08 2019
Nils-Åke Hansson

Tur att du jobbar, för tiden går mycket fortare som pensionär!

14 08 2019
Matts Torebring

Du har alla rätt igen Nils-Åke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: