Det tar sig…

8 08 2019
Tio floer ved, nu är det bara 9 floer kvar.

Jag älskar min ved och är så rädd om den. När jag sitter och njuter av kvällssolen i nya vardagsrummet, kommer jag att elda varje kväll och glömma allt slit som ligger bakom. I kväll har jag fått bort en av tio floer. Nio floer kvar, nio kvällars jobb och sedan är all ved flyttad. Jag mellanlagrar den på jobbet tills vidare.

Här hade jag sex floer ved från början

Från början hade jag sex floer ved, från golv till tak i min verkstad, under vårt garage. Tre styck floer lyckades jag elda upp på tre år. Nu har jag flyttat återstoden. Birgitta dammsuger när hon ska städa, jag tog lövblåsen. Det var bara ett stort dammoln ut genom dörren. Se så rent och fint det blev. Bara lövblåsen och motorsågen ligger kvar. Båda kommer nog till användning innan vi flyttar för gott.

När jag sitter och skriver, får jag svar från Aneby kommun, att jag får börja röja på min nya tomt. Men vad glad jag blir! Nu börjar det! Dessutom får jag ännu mera ved. Denna gången bara ett 15- tal mindre träd.


Åtgärder

Information

4 responses

8 08 2019
Rolle o Carina

Vad bra att det tar sig,än har ni ju tid på er också!
Sen blir det så skönt att sitta vid nya brasan 🙂

RgenKram

8 08 2019
Matts Torebring

Ja sedan blir det många spiskramar från oss.
Spiskram

8 08 2019
Husisblogg

Vad trevligt att det också får att få positiva besked från den kommunen. Kan inte glömma hur motarbetade ni blev tidigare med er parkering.

9 08 2019
Matts Torebring

Egentligen inte bara kommunen, som faktiskt gav bygglov till slut, men som sedan strandade på omgivningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: