Vad trött jag blir

29 07 2019
I min värld finns inga lösenord

Jag har skrivit det flera gånger, jag har sagt det ännu flera gånger! I min värld finns inga lösenord. Jag hatar dem! Jag kan hundratals data nummer, från jobb jag hade på tidigt 70- tal. Jag kan fortfarande reg nr på den tradare jag körde, jag kan fortfarande min arbetsledares telefon nr sedan samma tid. Jag vill inte lära mig alla lösenord! Men jag tvingas in i en värld jag inte gillar.

Jag satt i går kväll och tittade på You tube på bärgningen av stora tradare, jag tittade på stora skogs- & schaktmaskiner. Helt plötsligt gick det inte att stänga av Youtube. Jag stängde av hela datorn. Vad hände sedan? Jo inte en sak fungerade. Jag kom inte ens in på min kära blogg. Jag kunde inte kommentera och så vidare. Jag testade med alla tänkbara kombinationer av användarnamn och lösenord. Nu till slut hittade jag en tillfällig länk, att komma in under en timma. Men vad trött jag blir på alla dess lösenord.

Skratta åt mig, men jag gillar inte alla dessa lösenord! Nu kan jag inte läsa Smålands Tidningen, Tidningen Dagen eller kommentera på Blogger konton. Hoppas Niklas är hemma snart igen!


Åtgärder

Information

6 responses

29 07 2019
Husisblogg

Ja det är verkligen inte lätt. Min manlige ägare försöker ha ett system för sina olika lösenord, men det ”skiter” sig fullständigt ändå. När han nu var på resa tryckte han fel lösenord på sin tjänstemobil några ggr och vips så försvann mailfunktionen..

30 07 2019
Matts Torebring

Ja du ser Husis, din ägare är ungdomar och ändå får de bekymmer.

30 07 2019
Nils-Åke Hansson

Vi använde Movex på jobbet dör var man tvungen att byta regelbundet. Så så jag har fortsatt att använda datorn så MEM sådant som inte är viktigt har ja samma lösenord. Men aldrig ex: Minlillahud eller namn på barnen använder jag inte

30 07 2019
Matts Torebring

När jag skulle byta lösenord igår, var de låsta och gick inte att öppna. Sedan är min engelska för dålig, för att förstå sig på alla facktermer.

31 07 2019
Rolle o Carina

Ja vi lever i en värld av lösenord nästan överallt nu!
Men än så har det funkat bra för oss iaf 🙂

BobilsKram

31 07 2019
Matts Torebring

Jag blir tokig av dem, vill helst inte lära mig dem, men jag måste ju.
Sol kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: