Lördag- söndagsarbete på Torebrings

24 03 2019

I princip är jag emot söndagsarbete. Det är den uppfostran jag fick som liten grabb. I många yrken måste vi jobba under helger. Själv undviker jag det, så långt det går. Fast många, många är de gånger jag gått till kontoret en söndag eftermiddag. Nu är vi helt klara i nya delen av kontoret, så nu har vi flyttat över, till att ge den gamla delen facelift.

För att företaget över huvudtaget skulle fungera, i morgon måndag, kom Lasse Johansson, Jarls Måleri, och sprutade vit färg, på den före detta tråkiga träpanelen i taket i receptionen, som suttit uppe sedan 1996. Allt, precis allt, måste täckas för att skydda mot det vita stoftet som blir av färgsprutan. Vissa saker kunde vi inte ställa undan, utan istället måste de täckas över.

När jag kom och tittade till Lasse vid middagstid, hade han även börjat spackla på en av de tre väggar, som skall få ett helt annorlunda och nytt utseende. Fågelvägen har Lasse 50 meter till oss men med bil, kanske 250 meter. Vad skönt att ha proffs på så nära avstånd. Samma sak med Åkes Bygg, som är vår närmaste granne.

När vi är klara med arbetet i nya receptionen, kommer ingen att känna igen sig som kommer in. Det kommer att bli ett riktigt facelift.


Åtgärder

Information

2 responses

24 03 2019
Husisblogg

Nöden har ingen lag, så denna helg blev det söndagsarbete.

24 03 2019
Matts Torebring

Ja så är det, ibland måste vi jobba även söndagar. Men trädgården hemma, låter jag alltid bli på söndagar. En dag i veckan måste kroppen få vila.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: