Telia Europa

7 06 2016
Skärmavbild 2016-06-07 kl. 16.58.20

Camping Le Chateau De L´Eperviere.

I morgon lämnar vi över slottet till nya besökare. Platsen ligger fantastiskt bra till vid resa till sydeuropa. Två dagars lätt körning för oss och bara 175 mil från hemma. Vi har stannat till tre nätter nu, på väg ned mot Verdon. Vi fick inte plats inne på campingen när vi kom, på grund av att campingen till två tredjedelar står under vatten.  Vi fick el och fick parkera utanför bommen. Platsen var så bra med både sol, skugga och en berså i häcken, att vi valde att stanna kvar. För det fick vi 29 € i rabatt och bodde nästan gratis.

IMG_8836.jpg

Vilken föredömligt ordnad husbilsstation

Bor man som här fem stjärnigt, är allting också toppen. En så rymlig och väl tilltagen plats, för tömning och påfyllnad, får man verkligen leta efter.

Wifi är fritt här, men mycket svagt och svajigt, dessutom bara utanför bar och reception. För att kunna kommunicera med omvärlden, köpte jag idag Telia Vecka Europa. Kostnad 179:-. Bara att skriva ett SMS till 4466 skriva Vecka Europa och skicka. Klart på en sekund! Det är trots det begränsningar i surfmängden, varför jag blir lite kortfattad.

 


Åtgärder

Information

18 responses

7 06 2016
nils-åke hansson

Tar dessa campingar någon form av Campingcheckar typ ACSI. Ingår dessa i France Passion?
Var ett bra bemötande ni har verkat få på stället sådant kan man sprida. Campingarna du väljer värkar väldigt fina

7 06 2016
Matts Torebring

Alla andra Les Castels camping vi bott på, vill jag minnas tar ACSI, dock inte denna. Du måste stanna till här och hämta och äta, den berömda köttgrytan. Det är just bemötandet på alla Les Castels campingarna (38 st) som gjort att vi kommer tillbaka år efter år.

7 06 2016
Rolle o Carina

Måste vara skönt att kunna bo lite kungligt m Bobilen!

Ha det gott o njut vidare……SommarKram

7 06 2016
Matts Torebring

Åker man kungligt, måste man få bo kungligt ibland också. En fransk sommarkram

7 06 2016
Deciree

Det är svårt att göra blogginlägg som ma brukar hemmavid…när man är utomlands. Det tycker jag är trist. Men så får man vara lite kortfattad som du 🙂 Vilken jättefin plats ni hittat..snacka om välordnat 🙂

7 06 2016
Matts Torebring

Man känner sig stressad, när man inte vet om linan håller tills man är klar. Alla 38 Les Castels Campingarna är lika bra.

7 06 2016
Lena

Ja stressigt med svajlina; jag brukar först akriva texten ex. i ”Anteckningar” på iPaden sen kopierar jag in texten på bloggen, skriver rubrik och ev. lägga in bild, det tar kortare tid för min del 😉 Forts trevlig resa!

8 06 2016
Matts Torebring

Ja Matts Torebring vill bara fly dit det fungerar. Tack vänner, roligt att ni reser med.

7 06 2016
Lennart

Finns det inte bra internet så är jag tveksam!

Kram

8 06 2016
Matts Torebring

För en kvart sedan var jag på väg att lämna den nya platsen. Nu har jag betalt för wifi och då går det klockrent. Kram

7 06 2016
Helena FREEDOMtravel

Tjusigt det ser ut! Men internet är viktigt för mig 😉 Och jag har märkt att jag gör av med extremt mycket. I Kroatien finns ett kort som gäller för 7 dagar men med obegränsad surfmängd. Sååå bra! Kostar ändå inte så mycket (ca 120 kr).

8 06 2016
Matts Torebring

Det är värre än viktigt, jag kan inte leva utan wifi. Ha det gott!

8 06 2016
Kors och Tvärs

Ska bli skönt när roamingen försvinner nästa år. Surfmängd är ju lätt att göra slut på
Kram från Spanien

8 06 2016
Matts Torebring

Det är bara ett så jättefult spel av telecombolagen. De har ingen extra kostnad för det, bara inkomster. Kram

9 06 2016
teliakundserviceTelia

Hej Matts! Det var riktigt kul att få läsa att det gick snabbt och smidigt att använda vår tjänst Vecka Europa! Dock är det mindre kul att få läsa att både du och fler i kommentarsfältet här, är missnöjd med surfmängden som ingår i tjänsten. Jag kommer att ta vidare er feedback i vårt förbättringsarbete så man förhoppningsvis kan man surfa loss nästa semester 🙂 Tack för att du delar med din upplevelse och jag får önska dig en solig sommar! /Sanna på Telias sociala medier

9 06 2016
Matts Torebring

Hej & Tack & Vad roligt att ni engagerar er. Det märkliga är att nu när vi stannat i Verdon i Franska Alperna, fungerar fildelningen inte alls. Det funkade bra på förra platsen. Vi önskar också en skön sommar.

9 06 2016
Telia

Hej igen Matts! Ifall du upplever problemet just nu så vill vi gärna kika närmare på problemet direkt! Har du möjlighet att återkomma i ett PM till oss på Facebook? Annars har du möjlighet att återkomma till vår kundtjänst på 90 200. Det är kostnadsfritt för dig som har ett Telia-abonnemang att ringa från utlandet till vår kundtjänst. /Sanna

9 06 2016
Matts Torebring

Hej & God eftermiddag och Goddag. Tack för ert svar! Det är helt enkelt för dålig täckning där vi är. Så inget att göra något åt!

Med vänlig hälsning,

Matts Torebring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: