Vinterhjulen är monterade

6 11 2018

 

Vinterdäcken från förra bilen, är monterade med ett nytt rostfritt kit.

Det blev ett hastigt och dåligt foto, strax för ett möte i eftermiddag. Jag själv kom med i spegelbilden på fälgen. När jag sedan backade in hemma, var det kolsvart ute. Jag är glad över, att mina dubbade Michelin däck, passade till nya Husbussen. De rullade inte många mil förra vintern, då den förra bilen var mest på verkstad.

Detta var ett riktigt fynd för mig att hitta detta fälgpaket. Concorde original hade kostat skjortan och kanske inte heller klarat vägsaltet. Till helgen ska vi ut och åka och då känns det tryggt med bra sulor.


Åtgärder

Information

11 responses

6 11 2018
Martin Björkgren

Var fick du tag på dessa tillbehör ? Och priset ?

6 11 2018
Matts Torebring

Roger på Däckservice Aneby, fixar allt jag behöver. Pris & adress hittar du i länken om du klickar på den.

6 11 2018
Rolle o Carina

Vi behöver inga vintersulor,den står tryggt inomhus nu o vilar!
Skall vi åka på vintern då blir det ju söderut till Sol o Värme 🙂

Duggregnig DalaKram/+7.3

6 11 2018
Matts Torebring

Alla ställer vattenkran på handfatet på hett vatten på jobbet, jag vrider alltid till iskallt. Det heta vattnet är ingen sport. Klart vi skall ut i kylan. Redan till helgen åker vi.
Bras kramar

7 11 2018
Dessan

Det är bra med dubbade vinterdäck. Minns bara när ni kom upp till Jokkmokk för några år sen med dubbfria vinterdäck….huuua köra med såna. Det känns tryggare när man ska köra vintertid. Vi har också bytt till ”dubbade vinterskor” också nu.☺️👍

7 11 2018
Matts Torebring

Ja hur kunde vi köra upp till Jokkmokk utan dubbdäck. Vilken mardröm. Aldrig mera kör vi så. Men vad roligt det var att träffa er sedan.
Kramar

7 11 2018
Vår husbilsblogg

Då det gäller fälgar och däck så ska man anlita proffs på däck, de vet bäst. Förstår att det är skönt att ha ett på nära håll som du är bekant med. Vi kör på dubbfria, men om vi skulle åka mycket vintertid med husbilen så skulle jag också välja dubbdäck.

7 11 2018
Matts Torebring

Som sagt vi körde till Jokkmokk och bilen tappade väggreppet i 60- 70 km, vilken mardröm. Aldrig mera ett sådant äventyr. Det kan nog räcka att åka upp från hamnen i Gränna utan dubbdäck. Jag har fyra minuters gånger till våra däckproffs, det känns skönt.
(Tråkigt att inte kunna kommentera på din blogg längre)

7 11 2018
Vår husbilsblogg

Märkligt att det inte går att skriva en kommentar på Vår husbilsblogg, jag har inte (vad jag känner till) vidtagit några åtgärder. Ska testa själv på biblioteket i morgon.

8 11 2018
Vår husbilsblogg

Jag har kollat i bakgrunden och ser nu att det har att göra med GDPR och vår integritetspolicy. Du måste ha ett Google-konto för att kunna kommentera. Genom att skaffa ett Google-konto så lämnas ett individuellt medgivande till Google om att hantera vissa uppgifter. Jag för min del tycker att det är bra att ha ett Google-konto.

8 11 2018
Matts Torebring

Hej Lars! Jag har ett Google konto, men det hjälper inte. Jag hade hjälp av högsta IT kompetens i helgen i en timma, men det går inte. Du har bara Google konto, och ingen möjlighet att skriva anonymt eller med namn. Därför är det Bom Stopp, på din blogg. Det är så gott som omöjligt att kommentera på alla Blogger sidor. Jag har tvingats ge upp. Tråkigt men så är det! WordPress funkar som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: