Många puzzelbitar

23 10 2018

på en arbetsdag på jobbet och hemma

IMG_5101

Förbereder marken för ett garage till vår Husbuss.

”Äntligen” har jag fått ett ”muntligt löfte,” att få förbereda marken, till det garage som jag fått bygglov för. För att få bygga, måste jag vänta in ytterligare beslut. Min gode vän & entreprenör, Göran Johansson, ringde sent i går kväll och sa, ”I morgon kommer jag och hjälper dej med grävmaskinen!

Oj, oj, sa jag… vi har möte med större delen av personalen, klockan sju, vi har en ny medarbetare att välkomna, sedan leder jag byggmöte klockan tio, med tolv av våra entreprenörer. Jag försöker få in dig mellan varven. Du ser jobbet, börja gräva, så kommer jag lite senare. När jag kom, hade Göran hunnit göra jättemycket.

IMG_5100

Bara finjustering av vägen ned till garaget återstår.

Inte bara en fin väg till garaget. Till vänster om vägen, har Göran grävt ett dike, som han återfyllt med matjord. Där skall jag göra en fin plantering, men det känns för sent, att göra i höst. Nu hoppas jag, att inom kort, få köra ned vår husbuss här.

IMG_5102

Stensättningar i slänter

Som jag funderat, var skall jag hitta all sten jag behöver? När vi har grävt på jobbet har det kommit fram massor av sten. Mycket av den har jag tagit hand om.

Detta var bara en liten del av min dag. Jag har jag allt det löpande jobbet, med kreditresearch, större offerter, plockade frigolit på gården, efter en stormby under hela lunchen och säkert hundra andra saker. Vad skönt att få vara frisk och kunna arbeta.


Åtgärder

Information

12 responses

23 10 2018
Husisblogg

Vad härligt att bara så förunnad att ha både arbete att gå till samt en hälsa som tillåter det

24 10 2018
Matts Torebring

Min tacksamhet har inga gränser över ett rikt mått av hälsa.

23 10 2018
Nils-Åke Hansson

Tufft att ligga på topp!

24 10 2018
Matts Torebring

Varje dag får inte vara som tisdagen.

23 10 2018
Vår husbilsblogg

Jag tycker att det ser ut som att du har lite för mycket på gång samtidigt. Förstår att det är roligt, men stress kan få konsekvenser.

24 10 2018
Matts Torebring

Under tisdagen var det i överkant. Vi lever pensionärsliv lördag och söndag.

24 10 2018
Dessan

Oj vad ni jobbar, kan vara kul men också stressande att ha många järn i elden…tänk på hälsan

24 10 2018
Matts Torebring

Om jag bara får sova som jag önskar, har jag mycket att ge än.

24 10 2018
JoY

Kul att det börjar röra på sig hemmavid men ta det lugnt, stress är inte bra för kropp och själ.

24 10 2018
Matts Torebring

Det är faktiskt ganska avstressande att få börja snygga till.

24 10 2018
Rolle o Carina

Härligt att det börjar röra på sig hemmavid för ert Husbuss-garage!

Ha det gott o jobba inte ihjäl er/HöstKram

24 10 2018
Matts Torebring

Det var roligt att få starta upp grävskopan igen, efter nästan ett år av stillestånd.
En skopa kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: