Från säck till påse?

16 03 2017
IMG_1039

Linus, Niklas & Carina gräver

Många gånger när jag hör sonen, tala med leverantörer, kan jag höra honom säga ordagrant,  vad jag själv har sagt under alla år. ”Det finns flyg, båt, buss, taxi och klockan sju i morgon bitti, ska jag ha min leverans, du hör vad jag säger”. Kanske har både sonen och jag blivit lite snällare på senare år, men mycket lite i så fall. Har det varit i säck innan det kom i påse?

Nu håller jag på med grävmaskin och billass efter billass med schaktmassor kommer till min tomt. Har till och med detta inspirerat sonen, till att även ta in en grävmaskin på tomten? Till och med entré och plats för fritidsfordon, blir som vi har det. Kanske har det även gått i arv till sonen Linus? Han är lika sugen som farfar, på att få köra grävmaskin.

image3

Carinas foto på lycklige Lillprisen

image2

Foto mamma Carina.


Åtgärder

Information

8 responses

16 03 2017
Rolle o Carina

Synd man inte är där,då skulle jag provkört! 🙂

Varm BrasKram fr Tallrot

16 03 2017
Matts Torebring

Jag också vill köra!
Kram

17 03 2017
Lennart

Kör hårt!

Kram

17 03 2017
Matts Torebring

Ja än har vi inte lagt in någon lägre växel.
Kram

17 03 2017
Lena

Verkar kul och händelserikt att sköta spakarna i arbetsfordon som verkligen gör att det skapas något kraftfullt, mer än vad handkraft kan åstadkomma 🙂 Har ett barnbarn som startar sin utbildning till detta inom kort. Minns hans entusiasm i sandlådan!

17 03 2017
Matts Torebring

Säkert är det spännande där bakom spakarna. Skulle vara roligt att få köra lite på allvar. Kanske blir det min tur någon gång också.

17 03 2017
Kors och Tvärs

Stora killar ska ha stora maskiner
Kram

17 03 2017
Matts Torebring

Då räknar jag in mig i den gruppen, jag är bara lite från tre siffrigt.
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: