Mina dyraste skor

25 10 2016
kabe

Skönt att slippa prishöjningen

Mina absolut dyraste skor, som jag haft i livet, kostade 150:-. ”Kopia av Ecco” stod det i annonsen. Jag gick i dem en dag, trots att de var osköna. Jag kan ha dem när jag målar huset, var nästa idé. Sedan brände jag upp dem, så osköna var de.

Efter detta köper jag aldrig kopior, endast originalet är gott nog. Eftersom jag själv är ett ”original”, vill jag inte köpa något annat heller. Bättre att betala lite mer från början och få det man tycker om och kan använda länge.

Det är rätt skönt att veta, att Kabe föder fram en fin husbil till oss, efter nio månaders väntan. Att det blir prishöjning var inte fel det heller, då stiger vår förra bil också i pris.

Ha det gott alla vänner som åker andra bilar, jag skriver bara som jag tycker själv, det vet ni redan.


Åtgärder

Information

16 responses

25 10 2016
Rolle o Carina

Bra Matts,vi vet att du är ärlig o gillar Kabe som smålänning ni är!
Vi lite längre upp i Sverige gillar Adria,tänk så det kan vara 🙂

Ha det gott o elda på i höstmörkret…..Varm AndersenKram

25 10 2016
Matts Torebring

Tack Rolle, det var skönt att läsa. Gillar Kabe, var inte riktigt sant, ”Vi älskar den”! Du har ju möjligheten att köpa två styck, när vi kan köpa bara en styck.
En spishet kram från 38:an

25 10 2016
Lennart

Köper man billigt så köper man dyrt.
Köper man kvalité så håller det länge!

Kram

25 10 2016
Matts Torebring

Ett hundra femtio kronor är bättre att skänka till de fattiga barnen, än att köpa skor för dem och sedan elda upp. Jag ville skriva så du vet om prishöjningen. Jag tror dock att du har allt klart.
En spishet kram från 38:an

25 10 2016
husisblogg

Precis som min ena ägare sa på Elmia så är det positivt med din ärlighet och rakt på skrivande. Samma ägare är nästan löjlig med sina skoköp, varje år ska det vara nya då han säger att gummit i skorna hårdnar.. 😀
Elda på för nu ska mina ägare starta upp eldstaden får iår.

25 10 2016
Matts Torebring

Oj, oj, det har gått förbi mig att gummit hårdnar. Det har jag aldrig ens tänkt på. Numera köper jag riktiga Ecco skor i Ecco butiken på nätet. Inte billigare än butiken på gatan, men vilket utbud av skor och så sköna.
En glödhet kram från 38:an.

25 10 2016
nils-åke hansson

Det är därför vi köper Ecco skor och Carthago bilar!

25 10 2016
Matts Torebring

Det första valet vet jag är bra, inga skor slår Ecco.

25 10 2016
Claes Ekholm

Vår 7:e husbil blev en Kabe. Det tog lång tid att hitta den bästa. Vi bytte från Cartago till Kabe

26 10 2016
Matts Torebring

Tack! Det inlägget lever jag länge på! När vi fick vår första Kabe 2006, efter att ha köpt två styck nya tyska husbilar, utbrast vi spontant på vägen till Lillehammer: ”Detta är vår första riktiga husbil”. Jag tror du känner likadant.

26 10 2016
Lars Permeln

Jag tror mig läsa att ni har beställt en ny husbil från KABE. Så spännande och roligt. Hoppas att den hinner bli färdig före midsommar nästa år. Vi har ganska färsk erfarenhet av att vänta på en ny husbil, det är en härlig tid och känsla som är mycket speciell. Grattis!

26 10 2016
Matts Torebring

Ja det stämmer Lars. Det blev en ny Kabe Imperial 910 QB. Vi önskade bland annat få den nya förbränningstoaletten och luftfjädring. Leveranstid maj- juni, om det håller återstår att se. Ha det gott.

27 10 2016
Kors och Tvärs

Skor måste jag köpa i butik så jag kan prova, känna och klämma för de ska passa mej perfekt. Precis lika är det med husbil – även den ska passa mej perfekt – därför är vi sååå nöjda med det vi har
Kram

27 10 2016
Matts Torebring

Jag köper mina Ecco på nätet. Snyggskor, fritidsskor, vinterskor och sommarskor. Storleken är alltid ok och flera hundra par skor mer att välja på.

27 10 2016
Lena & Jan

Känner dig Matts (bloggvän) du har rätt köpa billiga kopior lönar sig inte man blir besviken ganska snart efter köpet! Lycka till med nya originalet!

27 10 2016
Matts Torebring

Endast det bästa är gott nog, är min slogan. Det blir nästan alltid bland det dyrare, som jag handlar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: