Lite för mycket jobb

13 09 2016
img_0070

Ett av våra paradisäppelträd.

Denna hösten, har det varit enormt mycket jobb. En man för lite på kontoret, sedan i början av sommaren. För lite personal under semestern. Ny personal kommer först om en månad. Vår stackars vd, Niklas, har dessutom tagit fram alla uppgifter till julkatalogen på 84 sidor. Han har jobbat sex- sju dagar i veckan, i snart två månader. Nu är han strax i hamn.

Själv har jag haft så mycket jag hunnit med på jobbet. Än har jag inte kommit ned i heltid. Hemma på kvällarna har all ved tagit många kvällar. I afton kunde jag i alla fall, ta mig an trädgården och klippa kanter, som Fino lämnar. I morgon blir det rensning av det lilla ogräs som jag har.

Att få åka till Elmia, var rena balsamen för hela kroppen. Det kändes så skööönt efteråt. Jag vet att de fick slita ont på kontoret, när Birgitta & jag var borta. Nästa vecka blir också jättetuff, då ytterligare en person är borta.

img_0071

Nummer två av våra paradisäppelträd.

Det är i alla fall skönt att ha en fin trädgård att koppla av i. Den sista oktober skulle vi ha åkt till Israel. Tyvärr var vi tvungna att boka av resan. En tidigarelagd mammaledighet i personalen, gör att vi kommer inte loss. Supertråkigt! Så är det att vara egenföretagare! Vi har en fantastisk personal som ställer upp, men ibland måste även vi jämka.

Torsdag kväll hämtar jag vår nya Hyundai. Sedan kommer dotter med familj hem. På fredag kväll till lördag morgon, festar hela företaget och firar mina 40 år sedan jag startade. Det är mycket roligt som händer också.

Hoppas vi hinner göra någon god marmelad eller dylikt av alla små äpplen!


Åtgärder

Information

11 responses

14 09 2016
Lennart

Du o Birgitta borde trappa ned lite.
Önskar er en riktigt trevlig helg med personalen!

Kram

14 09 2016
Matts Torebring

Jag vet, men vi måste stötta Niklas ett tag till.
Kram & Krya på dig!

14 09 2016
Rolle o Carina

Håller med Lennart,försök trappa ner och åk mera Bobil!
Trots allt är ni inga ungdomar längre!

Ha det gott ändå….Kram

14 09 2016
Matts Torebring

Birgitta säger att hon är bara 40, så än är det väl inte så farligt.
En varm Kabe Kram

14 09 2016
nils-åke hansson

Ha nu en trevlig jubileums firande

14 09 2016
Matts Torebring

Tack & Bock Nils-Åke! Jag ska göra allt jag kan.

14 09 2016
Lena

Måste säga att jag drar efter andan då du/ni förutom allt annat även vill hinna göra marmelad… pausa, var rädda om er båda!

14 09 2016
Matts Torebring

De ser så goda ut där de hänger på trädet. Det kan bli ett fint sommarminne på frukostbordet i vinter.

15 09 2016
Lena

Jo det är en gó känsla, jag förstår drivet i tanken!

15 09 2016
Helena FREEDOMtravrl

Min mamma gjorde alltid kräm på såna äpplen när jag var liten. Det var min favorit! 🙂

15 09 2016
Matts Torebring

Jag minns så väl att du skrev det tidigare. Det var du som frestade mig att göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: