Första spadtaget

15 03 2016

Första spadtaget! Nej det är inte så roligt, som det låter. Jag hade hoppats att vara igång för fullt nu, med att bygga garage och bygga parkeringsplats för ”PB2 bilar”. Avslag på att bygga ”Parkeringsplats” har jag överklagat till Mark- & Miljödomstolen. Avslag på att bygga garage har jag överklagat till Länstyrelsen. Jättetråkigt att det skall vara så! Otroligt! Det måste vara sämsta kommunen att bo i!

Jag har 50- 60 m3 ved, att ta hand om utanför min tomt. För att komma ned till min jättestora vedtrave, är jag tvungen att bygga en enkel väg ned över tomten. Sedan har jag hyrt en stor automatisk kap- & vedklyv utrustad med en lång transportör. Efter som bygget är försenat nu, kommer jag att stapla upp veden på granntomten i stället. Rätt skönt att ha lite mer än en villatomt att röra sig på.


Åtgärder

Information

10 responses

15 03 2016
Rolle o Carina

Inte kul med så många avslag Matts,verkar vara en dålig kommun!
Bara att strida vidare och hoppas de kommer på bättre tankar!
En fin maskin iaf,en Liebherr,det bästa märket av alla 🙂
Har kört det märket sen -79 så jag vet 🙂

Ha det gott…..VårKram

15 03 2016
Matts Torebring

Det visste jag inte, jag skulle trott att Cat & Volvo var bland de bästa. Jag kämpar vidare i motvinden! Kram

15 03 2016
Kors och Tvärs

Du får ju iallafall lite träd att elda med, och du vet – har man lite att vara glad över kan man glädjas över mycket 🙂
Kämpar-Kram

15 03 2016
Matts Torebring

Jag får väl rätta dig och säga, Jättemycket träd att elda med och det är inte lite att värma sig med och vara glad för. Kram

16 03 2016
Anki

Trist med avslagen … hoppas dina överklaganden ändrar de här besluten.
Kram

16 03 2016
Matts Torebring

Jag är mycketförvånad över de som styr i kommunen just nu. Kram

17 03 2016
Helena FREEDOMtravel

Verkligen tråkigt att det ska vara så otroligt mycket motstånd…

17 03 2016
Matts Torebring

Jag kan själv inte ens tro att det är sant!

18 03 2016
Lennart

Kämpa på!

Kram

19 03 2016
Deciree

Tråkigt när man blir motarbetat sådär heeeela tiden ! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: