Automower garage

22 07 2015
Äntligen har våra "Fino" fått  tak över huvudet

Äntligen har vår ”Fino” fått tak över huvudet

Sedan tidigare har jag lagt ned en del jobb på vår kompostering. Jag har ett fack för fjolårets rens och gräsklipp, ett fack för årets avfall, ett fack för matavfall i slutet kärl, ett fack för sten & plattor med mera. Varför inte göra ett fack till för vår trotjänare Fino, som jobbar i det tysta. Jag tyckte det var så enkelt, bara två väggar och tak, men tre hela kvällar tog det. Taket har jag isolerat med sex cm cellplast, för att det inte skall bli för varmt under den svarta takplåten. Jorden är borttagen och det ligger tallbark runt laddstationen. Jag blev riktigt nöjd med mitt kvällsarbete.


Åtgärder

Information

10 responses

22 07 2015
Kors och Tvärs

Så bra att Fino fått ett eget krypin att vila i 🙂
Kram

22 07 2015
Matts Torebring

Bor vi fint själva, så ska Fino bo fint också. Kram

22 07 2015
Lennart

Var rädd om trädgårdsarbetarna!

Kram

23 07 2015
Matts Torebring

Jag har bara en och så är jag själv förstås. Visst får han det bra nu. Kram

22 07 2015
Nils-Ake Hansson

Fin koja till din robotgräsklippare ”Robomow” för det är väl det märket du har.
Ha det bra
Nisse

23 07 2015
Matts Torebring

Jag har mer än 50 år gamla och dåliga erfarenheter av Huskvarna. Men denna har faktiskt gått riktigt bra. Så nu vet du att jag har för märke. Visst har han fått en bra stuga och det är för att han skött sig bra. Ha det gott

23 07 2015
Rolle o Carina

Va rädd om ”Fino”,han gör ett stort o bra jobb! 🙂

Ha det gott o njut….Kram

23 07 2015
Matts Torebring

Ja det är därför jag har byggt ett bo till han. Kram

26 07 2015
Deciree

Bra med ett eget krypin för hjälparen:) Kram

27 07 2015
Matts Torebring

Ja och nu behöver jag inte ta in laddstationen på vintern heller, så det blev riktigt bra. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: