Skön läsning väl hemma

6 07 2015

Det känns som marknaden just nu svämmar över av Husbilslitteratur. Hemkomna från semestern så ligger tio- tals kg reklam och annan post och väntar. Först bläddrade jag bara igenom denna nya tidning, min Husbil, som jag inte tror att jag sett tidigare. I går söndag tog vi det lugnt och då läste jag lite bättre. Eller vad sägs om denna artikel…

– ”Jag trodde jag testat den mest optimala sittgruppen på marknaden, då jag i förra numret satte tänderna i Frankia I 840 GD-H. Nu har jag funnit en utmanare och till och med en ”Överman”. Hyttstolarna är gudomliga och soffan ska vi inte tala om. Den är inte bara ergonomiskt utformad. Den är även åldersbeständig, har armstöd på båda sidor, samt har slide-out-funktion som gör att man kan få till en halvliggande position. Herre min skapare, vilken komfort”. Dubbelklicka upp bilden och läs om en ”uppsjö av briljanta detaljer”. Spänn fast säkerhetsbältena och läs vidare…

Inte konstigt tänkte jag, när jag läst artikeln, att Matts & Birgitta åker Kabe. Vi har sett och upptäckt allt detta från första början, när vi valde vår första Kabe 2006, efter två andra lite mera misslyckade köp. Redan då sa jag, ”Detta är vår första riktiga husbil”. Dessutom cykelavstånd till fabriken i Tenhult, med bästa tänkbara service….

 

 


Åtgärder

Information

12 responses

6 07 2015
Rolle o Carina

I senaste nr av Husbil/Husvagn testade dom ADRIA Sonic Supreme!
Den fick massvis av Beröm där 🙂
Det förstod jag väl,märket ligger ju i Topp i försäljning ADRIA!

Ha det gott o läs vidare….Kram

7 07 2015
Matts Torebring

Jag läste den också ROlle. Nu har den också fått sin överman. Kram på dig Rolle

6 07 2015
Lars Permelin

Tuppkammen på mig reste sig ordentligt när jag läste artikeln, det är ju precis vår husbil. Den artikeln har säkert kostat KABE en bra slant. Jag håller självklart med om att det är riktigt härligt att åka kungligt.

7 07 2015
Matts Torebring

Som vanligt kloka ord av Lars. Ha det gott

7 07 2015
Kors och Tvärs

Jag tycker mej ana att Min Husbil till 99% är en enda stor reklam pelare, även artiklarna är reklam.
Visst är det härligt att vara nöjd med den husbil man valt
Blåsiga kramar från Hätte

7 07 2015
Matts Torebring

Allt är reklam idag! Jag skulle inte få skriva ett tag på Husbilsklubben. Mitt namn Torebring kunde förknippas med företaget Torebrings och det var reklam. Ha det gott kram.

7 07 2015
Lennart

Visst är sittgruppen underbar!
Det andra också!

Kram

7 07 2015
Matts Torebring

Vi får väl lista upp allt en gån om vi får tid. Kram

7 07 2015
Nils-Ake Hansson

Jag är inte så mottaglig för reklam. Jag har valt det bästa som finns på marknaden. man ska vara nöjd med det man har.
Hade bra
Nisse

7 07 2015
Matts Torebring

Roligt att du är Nöjd & Glad Nils-Åke. Ha det gott

8 07 2015
JoY

Vi har ingen reklam alls, det blev så mycket att bära till återvinningen. Däremot läser vi Husbilstidningarna och om Kabe hihi
Kram

8 07 2015
Matts Torebring

Du är både duktig och rolig Yvonne. Du får en kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: