Från 3 proffs till 3 ???

3 12 2014

Är det en sorgens dag för vårt land, även om detta var helt och hållet väntat, eller kan vi nu börja se framåt igen? Vårt land styrdes av minst tre suveräna proffs, Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och Carl Bildt Jag förstår inte vårt svenska folk som valde bort dessa tre. Vi hade tre världsvana proffs, vi hade förtroende i vår omvärld, för de som styrde och ledde vårt land framåt. I stället har vi valt in tre ???, Löfven, fru Andersson och fru Romson, alla utan större erfarenhet. Nu kan jag bara hoppas att de är utvisade för gott alla tre (citat Dagens Industri). Vårt land kommer att växa av att så många som möjligt arbetar och inte av bidragspolitik.


Åtgärder

Information

18 responses

3 12 2014
Lars Permelin

Låst läge, det räcker nog inte med blocköverskridande samarbete. Det krävs en tydlig kommunicerbar invandrings- och integrationspolitik som kan bemöta och stå som ett klart bättre alternativ än SDs invandringspolitik.

4 12 2014
Matts Torebring

Jag har gjort så mycket affärer med nysvenskar, blivit ledsen och besviken så många gånger, att jag blivit mer än trött. Invandrare från vissa länder utmärker sig, på ett mycket dåligt sätt medan många andra är föredömen. Sammantaget tycker jag invandringspolitiken har gått över styr. Vi måste vara fler länder som delar denna uppgift. Jag tycker att varken SD eller M har rätt, det måste finnas em medelväg någonstans, är det så svårt att förstå?

4 12 2014
Jan Roth

Kan inte annat än hålla med dig, Mats!

4 12 2014
Matts Torebring

Jag ser att du bygger en blogg du också. Du kanske också kommer att ha en debattråd? Ibland går det inte att tiga stilla.

4 12 2014
Nils-Åke Hansson

Vi får hoppas att vi kan prata öppet om allt. Och redovisa kostnader för invandrings- och integrationspolitik

4 12 2014
Matts Torebring

Till viss del tycker jag att SD har rätt. Den förda invandringspolitiken verkar sakna kontroll. Jag vill gärna hjälpa och stötta, men inte över min förmåga, då måste jag säga nej. Om EU bestämt att jordgubbarna skall ha en viss storlek, måste de väl kunna ta beslut om flyktingmottagande länder emellan inom EU också.

4 12 2014
Rolle o Carina

Rosenbad har blivit en värre ”Lekstuga” än det nånsin varit förut,Usch !!
Man skäms över att vara en Svensk medborgare av idag!

Tack för Ordet/SolKram

4 12 2014
Matts Torebring

Om nu denne Stefan, var den man som skulle styra Sverige framåt, varför sätter han sig då i en båt, tillsammans med de mest avvikande i svensk politik MP. Hade han rott ensam kanske han klarat ut det. Nu har han minst sagt kört på grund.

4 12 2014
Lennart

Stefan gjorde det enda rätta, ger svenska folket en ny chans!

Kram

4 12 2014
Matts Torebring

Om han gjort det rätta, och var den undergörare som många trodde, då skulle han startat resan ensam. Förbifarten som han lovade i valrörelsen skulle byggas, kunde han slutfört med Alliansen. Pensionärerna med Jonas vänster och så vidare. Då hade han kunnat förankra varje fråga på ett riktigt sätt. Nu har han sin plats med rätta i utvisningsbåset.

5 12 2014
ingerhl

Tack för mycket kloka ord denna sorgens dag!

5 12 2014
Matts Torebring

Tack själva för att ni tittade in och roligt att se nya bloggar. Välkomna in i debatten.

5 12 2014
Kors och Tvärs

Jag vill tro att Alliansen nu kan få en ny chans. Löven har förbrukat det lilla förtroende han hade när han på presskonferansen står och blåljuger och beter sej som ett litet sårat barn. Patetiskt.
Håller med dej till hundra procent,Matts
Kramar
Kramar

5 12 2014
Matts Torebring

Just nu önskar jag önskar att jag vore 34, med mina snart 68 års erfarenhet och kunde ägna resten av livet, åt att tala om sanningen i stället för alla lögner som staplas på hög. Löfven är nog en av de största bedragarna vi haft i svensk politik. Tack för din uppmuntran, jag måste skriva vidare.

Ps. Lite husbilstorka just nu, så skönt att ha en debattspalt också och få öppna på ventilen. Varma vinterkramar.

5 12 2014
Lars Permelin

Min uppfattning är att statsministern har tagit ett felaktigt beslut, han skulle ha avgått. Nu tvingas, mot sin vilja, han styra landet med Alliansens budget under hela 2015. Detta blir inte bra för Sverige.

5 12 2014
Matts Torebring

Hade Löfven brukat lite sunt förnuft och skicklighet, skulle har börjat att ro båten ensam i höstas. Men detta var han för feg för. Hade kan suttit ensam och styrt, hade det varit lätt att gå till höger ibland, eller det allra värsta gå till vänster. Då hade han kunnat regera utan lögner och en massa svek.

5 12 2014
Jan Svensson

Jag håller helt med dig Matts. Att man inte kan inse när rocken är för stor för en och bara skylla på andra. Vi får verkligen hoppas att svenska folket nu tar fram sitt förnuft och röstar fram Alliansen igen. Sverige behöver stabilitet.

5 12 2014
Matts Torebring

Tack Jan, vad trevligt, nu kom ytterligare en ny sida upp. Det som gläder mig idag, är att näringslivets direktörer, går till attack mot Löfven & Fru Andersson.
Dagens Industri känns som en stridsvagn varje till strid mot Löfven & Company. Nu måste det bli slut på denna ohyra i svensk politik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: