Rond 2 har börjat

6 12 2014

Sällan, eller rättare sagt aldrig, har väl en statsminister i Sverige blivit så snabbt nedslagen och dessutom utslagen. Utvisningsbåset är det enda rätta efter rond ett och ett långt kännbart ”matchstraff” borde finnas. Till och med tidigare ministrar och statsråd, har helt plötsligt blivit riktigt kloka, bara de kom bort från den inre kretsen av politiken. Först i raden är före detta statsministern Göran Persson som helt dömer ut herr Löfven i en artikel i Expressen. Varför sitta tillsammans med MP i en regering, det går inte. Till och med tidigare gnällspiken Thomas Östros, har blivit snäll och vänlig som ett lamm.

Jag har varit ganska kritisk mot tidningen Dagens Industri och att varje dag läsa om bankdirektörerna mångmiljonersättningar. Men nu efter valet har det varit strid på liv och död för att skapa opinion mot det vanstyre, vi har av Sverige just nu. Jag hoppas innerligt, att alla väcks till insikt, om hur vårt land bäst kan styras. Vi måste ha arbete åt alla, inte bidrag till alla. Tänk bara om Anders Borg kom tillbaka.

Här kommer några av Stefans misslyckande, när han själv skyller allt på Alliansen:

– Presskonferens med Jonas Vänster om vinster i välfärden, inte ett ord om kvalitén.

– Tillsammans med Jonas Vänster slopande av vårdval.

– Friskolereformen skall ligga fast – helt plötsligt rivs den upp.

– Byggande av förbifart Stockholm rivs upp, trots att Stefan sagt innan valet att den skall byggas.

– ”Öppnar” för att stänga Bromma flygplats.

– Margot Wallström uttrycker sig ofördelaktigt och börjar med att erkänna Palestina.

– Stefan gör bort sig på första EU toppmötet.

– Fru Andersson svartmålar svensk ekonomi.

– Marginalskatterna skall höjas, trots att de lovat att in göra det.


Åtgärder

Information

7 responses

6 12 2014
Lennart

Du läser fel tidning!

Kram

6 12 2014
Matts Torebring

Jag läser bara tidningar som visar på sanningen och som visar hur den ser ut idag i vårt land. En ”röd” tidning skulle jag inte ta i med tång. Kram

6 12 2014
Rolle o Carina

Herr Löfven borde nog återgå till Svetsning igen!
Om han ens kan hålla i den vettigt 🙂

Ha en fin kväll/SnöKram

6 12 2014
Matts Torebring

Vilken klokskap du har broder! Han kanske kan få lite bidrag till vidareutbildning, om han glömt bort något inom metallindustrin. Kram

6 12 2014
Kors och Tvärs

Annie Lööv sa ”Den analys man kan göra av Stefan Löfven är att han sätter makten framför allt. Om han är en samarbetsman borde ett av förslagen kunna ha varit att låta alliansen, som fått igenom sin budget, bilda regering med Socialdemokraterna som stödparti. Då hade vi haft en regering som är erfaren, regeringsduglig och där vi har en bred majoritet. Men det har aldrig varit uppe på kartan för Stefan Löfven för han har varit mer intresserad av att sitta vid regeringsmakten än att hitta konstruktiva lösningar, och det har förvånat mig”

Jag skriver under och tycker det är oerhört trist att man som S inte kan inse det. Stackar(s) folk…..

Kramar

6 12 2014
Matts Torebring

Exakt så är det för vissa, makten är det som går före, både heder och sanning. Samvete är jag tveksam till att de har. Jag förstår inte att det inte finns lite heder kvar. Är man fyra gånger så stor som sin samarbetspartner, borde man inte behöva lagga sig platt till marken i fråga efter fråga. Vad var det han lovade folket före valet? Att sedan stå och säga, att inte alla tagit ansvar, är rent löjeväckande. Herr Löfven behöver friställas snarast möjligt. Om han varit så smart som många trodde, skulle han ha kört själv. Nu har han förlöjligat hela vår nation. Kram & Må Gott.

15 12 2014
Sigue disfrutando de la noticia

Sigue disfrutando de la noticia

Rond 2 har börjat | Matts Torebring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: