Dubbelt roligt att åka Kabe

15 08 2013
Det kom en trevlig inbjudan från Kabe idag.

Det kom en trevlig inbjudan från Kabe idag.

Vi är säkert många, många, många på Småländska Höglandet, som saknade Kabe´s lokala försäljning av husbilar och husvagnar vid fabriken i Tenhult, när den lades ned för tre år sedan. Visst har vi kunnat åka till Öggestorp Caravan som tog över Kabe försäljningen, eller till Östgöta camping i Mantorp och nu senast Bossings i Linköping, men dock inte speciellt roligt. Östgöta Camping har inte kvar Kabe. På grund av satsning på andra märken, blev de utsparkade ur Kabe gemenskapen och Bossings har jag hört bara gott om, men en bra bit att åka till Linköping. Tack för detta framsteg igen Kabe. Som sagt, Kabe är alltid steget före.


Åtgärder

Information

10 responses

15 08 2013
Lars Permeln

Vad trevligt för er som bor i Småland. Bossings tror jag mycket på, brukar serva Fiatdelen där. Dessutom så har vi bytt framfjädrarna där och satt in deras stänkskydd i de främre skärmarna. Vi köpte vår husbil hos Caravanhallen i Upplands-Väsby, de kommer definitivt inte att få någon ny beställning av oss. En sämre skött husbilsförsäljning får man leta efter.

16 08 2013
Matts Torebring

Det är märkligt, Bossings talar alla positivt om. Nu har jag inte varit i kontakt med Kabe än och har heller inga fel att rätta till, men jag förmodar att deras serviceverkstad, också har återuppstått och att jag är välkommen till deras serviceverkstad. Kabes egen verkstad har verkligen varit service av högsta dignitet. ”Vi tvättade och tankade bilen åt dig” sa de, när det var ett garantifel vid ett tillfälle. Hur många gör så idag? Kram

16 08 2013
Rolle o Carina

Trevligt att ni får återförsäljare på nära håll !! Vi har en bara 4,5 mil
hemifrån så det passar ju perfekt !!
De säljer ju oxå Adria,fina populära Bobilarna det med…….

Ha en fin helg/Kram

16 08 2013
Matts Torebring

Det är bättre än så, det blir fabriken direkt, utan återförsäljare som ”måste ringa Kabe och lyssna”. Bättre än så kan det aldrig bli. Kram

16 08 2013
lennartolovsson

Bara att gratulera!
Suveränt med service på nära håll!
Jag är supernöjd med Caravanhallen i Haninge som jag har på promenadavstånd!

Kram

16 08 2013
Matts Torebring

Ja inte bara service, det är som i vårt företag, vi vill aldrig handla av mellanhänder, vi vill gå på källan direkt. Då får man svar och kan diskutera olika lösningar. Kram.

16 08 2013
seniorerspekulerar

Bossings är ett gott val för service, har bara hört gott om denna firma och goda egna erfarenheter. Visst är det bra med service nära, men det är värt att åka några mil till rätt firma. Kram, 3M

16 08 2013
Matts Torebring

Så länge Kabe hade sin egen serviceverkstad i Tenhult, finns det ingen som slår dem, den var oslagbar och långt över det vanliga tänket. Nu hoppas jag den också återuppstått, tillsammans med försäljningen. Dessutom är det skönt att ha dem på en kafferasts avstånd. Kram från oss Mr & Mrs Kabe.

16 08 2013
Anki

Bara att gratulera – jättebra att få både försäljning och service på hemmaplan 🙂
Ang. traktormärke – jag har varit och tittat – och visst är det en IH,,, Mc Cormick står det på motorhuven…
Ha det gott!
Kram

16 08 2013
Matts Torebring

Javisst känner man sig nöjd och glad över att ha bästa service vid fabriken och dessutom hemmavid. Traktorn var kul att jag hade rätt, förlåt, men heter den IH Mc Cormick 250 eller 275? Pappa hade en sådan, så det var lätt att känna igen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: