Sveriges minsta café

6 08 2011

Sveriges minsta café

Dotter & måg är hemma på en kort semestervisit efter sin semesterresa i Kroatien. Vart åker vi som inte är så långt bort, för att fika. När jag var i mopedåldern för  50 år sedan (körde inte lagligt alla gånger med åldern inne) sa vi ofta, vi åker till ”Dasset” i Linderås. Det är ett extremt litet hus med snedtak, så namnet var självklart.

Goda "Linderås Special"

Linderås ligger mitt emellan Gränna och Tranås, eller mitt emellan Lommaryd, (där vi bodde på 50- 60- talet) och Tranås. Otaliga gånger har jag kört förbi här men sällan stannat och fikat. Det är säkert 40 år eller mer sedan jag var här och fikade. Jag hade inga stora förväntningar, ”Delicatokakor” har jag själv pallvis på lagret, men Jättegoda räksmörgåsar fick vi.


Åtgärder

Information

2 responses

9 08 2011
Ninni

Härligt! Såg gulligt och gemytligt ut!

5 06 2016
roulette betting system

roulette betting system

Sveriges minsta café | Matts Torebring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: