Vi blev nästan förälskade… BRF Vättervyn

3 04 2011

Oj, vilka fina och välplanerade hus, var det första vi sa, när vi såg de nya bostadsrätterna på södra infarten till Gränna. Alla lägenheterna har en stor inglasad altan med utsikt ned mot Vättern och Visingsö. Nästan på att vi förälskade i dem vid första ögonkastet. Vi kollade på Svensk Fastighetsförmedling och det var inga jättehöga insatser eller avgifter heller. Men så kommer det där med 3,5 mil till jobbet i stället för 800 meter på cykeln. Visserligen garage i bottenplan, men husbilen, kanske inte är så enkelt. Å Linus kommer snart att cykla hem till farfar och låna snickarboa. Det kanske får bli drömmar trots allt. Känns som vi varit otrogna mot vårat hus som vi älskat så mycket. Roligt att se att det byggs välplanerade hus i alla fall.

Arkivbild från Svensk Fastighetsförmedling.

Utsikt från de nybyggda husen. Arkivbild från Svensk Fastighetsförmedling.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: