Välkommen till min uppdaterade blogg

3 08 2010

Nu har jag haft min blogg i snart tre år och har verkligen sett fram emot att få göra en uppdatering. Tack vare en stor teknisk kunnighet, hjäpsamhet, design, idé och insats från min familj har det blivit verklighet, Åtta Miljoner Tack till Mikael! Jag älskar att skriva och hålla kontakt. Sista tiden har jag haft drygt ett par tusen besök på min blogg per månad. Naturligtvis tycker jag det är enormt roligt.  Nu kommer det att ta någon vecka innan jag har allt på rätt plats.


Åtgärder

Information

4 responses

4 08 2010
Niklas & Co. På Mallorca

Hejhopp!

Det ser mycket bra ut från spanska Mallorca!

4 08 2010
Anders och Birgitta

Bloggen ser fin ut, det är bra med datakunnig familj, jag har också uppdaterat min blogg.

9 08 2010
Freedomtravel

Vad snygg bloggen har blivit! Det är bra med hjälp ibland 😉

9 08 2010
Matts Torebring

”Tacka & Bock”!
Jag är lite småstolt nu faktiskt. Jag har lite story kvar, det kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: