Ställplats Målsånna

17 05 2023
En av 4 ställplatser.

Vi bor bara 3 km bort och visst är det vackert vid vår sjö, Anebysjön. Vid lunchtid idag, var det inte lika rogivande. Ett snöfall drog fram och det lade sig snö på vissa ställen. Lagom till att vi skulle åka hade solen torkat upp vägarna som nu var torra, samt temperaturen hade stigit från +3 grader till +10. Förra helgen åkte vi båt här ute på sjön, idag är vi på land.

Vi hade gärna gjort en längre resa denna helgen, men vi gav flera nyckelpersoner på företaget ledigt och därför arbetar vi (mest Birgitta) på fredag. Nu bor vi 2 nätter här och på fredag kväll har vi andra planer.

Utsikt från cockpit.

Detta är min fantasibild. Jag önskar att det vore fred på jorden, jag önskar att alla skulle kunna leva tillsammans utan krig och blodspillan. Eftersom vi inte är där än får vi njuta av det som naturen bjuder på.


Åtgärder

Information

4 responses

17 05 2023
Monica

Ha det riktigt fint på er tur och med hopp om lite mer värme igen. Det var vinterkallt här men ingen snö. Hörde att i Mora låg ett vitt täcke idag

Jag slog upp de vackra orden med hopp i Jesaja:
”Då skola vargar bo tillsammans med lamm och pantrar ligga tillsammans med killingar; och kalvar och unga lejon och gödboskap skola sämjas tillhopa, och en liten gosse skall valla dem.” Och så fortsätter det med olika djur. Med löfte om frid och fred.
Önskar er bra avkoppling och att ni har det bra.

18 05 2023
Matts Torebring

Tack, tack, men visst är det märkligt att det kan slå om från nästan nollgradigt till fullt solsken och värme på bara en liten stund.

Jag har läst ett kapitel i min Bibel varje dag, allt sedan söndagsskolåren, nästan alltid från Bibelns början till slut och sedan börjat om igen. Helt fantastiskt att mycket av det skrivna ordet för flera tusen år sedan har sin uppfyllelse idag. Detta ordet får vi som lever nu nog aldrig uppleva, men det kommer. ”Hoppas vi kan sitta och titta på.”
En underbar helg till er

18 05 2023
bmlarsreseblogg

Inte behöver man åka långa resor för att njuta av husbilslivet, även om det också har sin tjusning!
Vi har flera gånger åkt ut till Naturum Hornborgasjön för att få vakna tillsammans med naturen och fåglarna, helt underbart!
Önskar er en fin helg!

18 05 2023
Matts Torebring

Denna platsen är helt fantastisk, så vackert, familjärt och fridfullt på alla sätt. Trots att vi lever med samma vatten varje dag, njuter vid till fullo.
Allt gott på er resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: