2:a upplagan av min bok kom idag

4 04 2023
Idag rullade 2 nya pallar med min bok in på lagret

Det var lite av en dröm som jag hade för ett år sedan, att få beställa en andra upplaga och ytterligare 1000 böcker. I dag på morgonen hade jag 29 böcker kvar av mina första 1000, då kom den nytryckta leveransen in på lagret. Jag vet att boken finns på flera av våra stora Universitet och på stora Kungliga Biblioteket, där den fått en mycket fin beskrivning. Välkommen att beställa om du inte redan läst den …


Åtgärder

Information

4 responses

4 04 2023
Monica

Vad roligt! Och att de kom nu idag. Jag skulle titta om något, och då kom hela länken upp om din bok och sedan att den förutom på bibliotek finns hos Akademibokhandeln m fl. På plats. Jag fick beställa hos min bokhandlare, en mindre kedja som jag tycker så mycket så ville gynna dem. Och tittar in där då och då och de beställde hem boken.

Och så skrev jag det jag gjorde i ditt förra inlägg. Vad roligt det är att det blivit så bra. Och tagit fart.

Ha det så trevligt nu, maken tycker Löttorp är trevligt att läsa om också. Han varit där med som jag som ung men sen har vi hyrt på andra platser på Öland och Gotland är ju min favorit så vi varit där mer. Men nu är det ett tag sen

5 04 2023
Matts Torebring

Tack, tack Monica, vad roligt att ni båda delar och gillar min bok. Nästan ofattbart idag att vi och hela familjen stannade kvar på Löttorp så otroligt många somrar i rad. Våra barn växte upp där.
En riktigt Glad påsk

5 04 2023
Husbilen Coralen

Vad trevligt att du fått snurr på försäljningen Matts!
Boken var ju riktigt läsvärd tycker då vi du vet.

Glad PåskKram

5 04 2023
Matts Torebring

Tack vänner, visst är det roligt.
Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: