Nu kan jag se ned på arbetet

8 08 2022

Nu sitter jag inte längre i bussen på Öland, utan sitter hemma på kontoret. Samtidigt som jag ser ned på mina skickliga entreprenörer, ser jag verkligen upp till dem, de är superduktiga.

Vi skiljer oss från den stora mängden som bygger med plåtfasader, vi bygger med betong och det är tungt att bära upp, men stoppar längre Det känns som att konstruktören tagit till både hängslen och livrem för att bära upp de långa takstolarna och taket.

Det hade varit mycket enklare att bygga, om vi inte måste ta hänsyn till 3 befintliga hus. Nu kommer byggjobbarna snart att kunna forma grunden.

Jag är så superglad över att vi genomförde det förra stora bygget för 4 år sedan när jag var lite yngre. Det var verkligen omfattande att vända upp och ned på nästan allt. Detta är ett relativt litet bygge. Det som är komplicerat nu, det behöver jag inte tänka på, det sköter mina entreprenörer om.


Åtgärder

Information

6 responses

8 08 2022
Husisblogg

Som i hela livet är det viktigt att grunden är bra, Det gäller att hela tiden stå med stadiga hjul och för er människor stå på stadiga ben.
Allt gôtt

8 08 2022
Matts Torebring

Tidningen Dagen skrev i en ledare om de höga direktörslönerna: ”Vi behöver inte ett tak, vi behöver ett golv att stå på!” Grunden och golvet är bland det viktigaste.
Det bästa

8 08 2022
Husbilen Coralen

Härligt att bygget rusar på och du har lite koll rätt
uppifrån så att säga,det blir kanonbra! 👍

Ha det gott/BobilsKram

9 08 2022
Matts Torebring

Ja nu är vi igång igen efter semester uppehållet.
Byggarkram

8 08 2022
Monica

Så skönt att ni var på en resa och hade det fint och bra med avkoppling. Nu väntar jobb men låter överkomligt ändå. Tur det finns duktiga entreprenörer.
Vi kom hem nu ikväll från vår, vi varit i vackra Södermanland i 11 dagar men en vända hem emellan och tillbaka. Helt ljuvligt. Så vackert och trevligt och lugnet. Folk promenerar och cyklar till badet, vinkar och hälsar. Helt underbar atmosfär men roligt att komma hem också om man åker bort ibland🙂
Lycka till med allt arbete ni har framför er.

9 08 2022
Matts Torebring

Sista semesterveckan kändes som en bärare inför hösten och vintern. Förra sommaren grovjobbade jag 5 veckor under juli och början av aug. Detta var slitsamt och det insåg jag för sent.

Så roligt att läsa att ni varit på resa. För min egen del kan jag känna ett driv i den skrivklåda jag har, att något måste hända, något att berätta och skriva om. Detta medverkar till att vara aktiv och inte sitta hemma. Själv är jag livrädd för att bli sittande still.
Allt gott till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: