Plantering 12 april 2008

30 03 2022
Ni ser alla kassarna med blommor på trappan.

Som jag skrev tidigare skulle jag ha planterat lite vårblommor i måndags. Som väl var kollade jag SMHI innan. Det skulle komma 9 nätter i rad med kraftiga minusgrader och det är lika många kvar fortfarande. Idag hade vi -12 grader hemma på Framtidsvägen. Jag var glad att jag inte har planterat några blommor. Nu står de i garaget över natten och har +12 grader istället.

När jag planterade skog under slutet av 60 talet, sa min arbetsledare till mig: ”Lite snö gör ingenting när man planterar, med det får inte vara tjäle i jorden!”

För 4 år sedan var min dator ny.

Jag skrev för någon dag sedan, att min MacBook Pro är inlagd för reparation, på grund av att jag tappat den i stengolvet hemma. Går allt bra blir den utskriven i slutet av veckan. Kostnad: Drygt 10 000 kr, 1/3 av nypriset. Jag har ytterligare 2 st Macbook som legat i garderoben i flera år. Dessa kunde jag inte skriva på, då de måste dateras upp först om det en går. Jag har min jobbdator samt en till hemma som jag får använda nu i stället. Jag hoppas jag får tillbaka min Mac till helgen. Då vill jag åka till Väderstad, för där finns det färska räkor, goda bakverk, god mat, ett trevligt Handelshus och Gratis ställplats.

Ps. Det var när jag tittade in i bildarkivet i den förra Macen, som jag hittade en massa bilder, bland annat dessa 2.


Åtgärder

Information

4 responses

30 03 2022
Husbilen Coralen

Visst har det blivit kyligt nu och lite snöfjun och som det ser ut
framöver så verkar det tyvärr att hålla i sig så blommorna får allt
vänta här uppe innan vi köper och sätter ut dom!
Min gamla Lap-Top funkar rätt bra än trots snart 11 år problemfri.
Så den får väl rulla på än ett tag till,hoppas Mac:en du får
kommer att funka igen,men det var en dyr operation!

Sol och Snöfjun Kram

31 03 2022
Matts Torebring

Kyligt räcker inte längre, det är svinkallt, nära -13 grader idag.
De hade sagt att min Mac var välanvänd, den är ju i farten varje dag.
Solkram

30 03 2022
Husisblogg

Även hos ägarna åkte blommorna in i garaget även om de är planterade så nu hoppas ägarna att de klarar sig.
Hoppas även din Mac ska klara sig lika bra.
Väderstad har jag också stått efter tips från en viss HERDE.
Allt gôtt

31 03 2022
Matts Torebring

Det var förståndigt gjort. Att täcka dem hade inte räckt i denna kyla.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: