Nu har jag gått med i Linkedin

1 03 2022

Mitt första inlägg idag på Linkedin …

Samma inlägg som på Aneby Anslagstavla

Inte enkelt att slå igenom på marknaden. Ett förlag där jag finns med i sökmotorerna skriver: ”Sök bland våra 13 miljoner boktitlar!” Som ni vet syns jag mycket sällan på Facebook. Jag hoppas att Linkedin delvis passar mig bättre. Tidigare har jag ignorerat att gå med, på grund av att jag har inte haft tid. Idag har jag betydligt lugnare.

Några recensioner: https://mattstorebring.se/2022/02/22/recensioner-en-sann-entreprenor/

Så här skriver familjens dotter och framgångsrika advokat bl.a. ”Igår läste jag ut boken och visst hade det kanske blivit någon rödmarkering om jag fått läsa den innan ;-), men slutbetyget är ändå MED BERÖM GODKÄNT. Bra jobbat, pappa!”

”Hej Mats och god morgon !!! Nu har jag läst  din underbara bok, så intressant liv, så mycket jobb. Det var så svårt att sluta läsa, vilka minnen och händelser, hur har du orkat allt Matts?? Ni är helt otroliga både Birgitta och du och din fina familj, det var längesen jag läste en så spännande bok … tack Matts och Birgitta … ni är underbara.”

Så här skrev en person igår till mig: ”Hej igen Matts. Det finns så mycket att smälta efter att ha läst din bok. Går tillbaka och läser vissa saker igen.”


Åtgärder

Information

4 responses

1 03 2022
Husisblogg

Idel superlativ. Måste vara roligt att höra detta efter allt slit med boken.
Allt gôtt

4 03 2022
Matts Torebring

Tack Husis, det känns verkligen roligt.
Det bästa

2 03 2022
Rolle o Carina

Hoppas försäljningen går bra med din bok bland alla dessa olika
plattformar som finns i vår digitala uppkopplade värld av idag!

Ha det gott/Sol-Kram

4 03 2022
Matts Torebring

Det har varit en trög start, jag är van vid att det händer direkt.
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: