2 pallar böcker rullade in på lagret

10 02 2022
Idag kom 2 pallar från tryckeriet i Litauen.

I samma stund som Niklas kom in på mitt kontor och ställde frågan:” När kommer din bok?” Så ringde min telefon. Samtalet kom från en lastbil strax utanför byn. ”Jag har 2 pallar trycksaker till dig,” sa chauffören. Det kom nästan glädjetårar när jag skar av plastbanden runt pallen. ”Törs jag öppna kartongerna?” …

Svårt att beskriva boken på ett foto

Jag gick till Niklas, som är en trycksaks controller. ”Wooow vad bra, detta är proffskvalité,” sa han. Jag hade svårt att hålla glädjetårarna tillbaka igen. Boken är rikt illustrerad med färgbilder, för att en bild säger mer än tusen ord. Nu måste ni läsa den, det är en helt unik resa jag gjort tillsammans med min familj. Boken har någonting att ge till precis alla. Boken är tung som en tegelsten, välkomna att beställa den!


Åtgärder

Information

8 responses

10 02 2022
Monica

Men vad roligt! Nästan lite ofattbar känsla förstår jag, bara att se den nu. Grattis till allt. Ska höra med ”min” bokhandlare som alltid är glad och intresserad av att beställa hem. Tänkte på boken häromdagen och nu vet jag att det finns på plats.

10 02 2022
Matts Torebring

Ja det kändes nästan otroligt att rulla in pallarna. Vad spännande att få höra din kommentar. Hoppas att du kommer att gilla boken. Du vet mitt erbjudande att skicka boken till dig.
Det bästa till er

10 02 2022
Rolle o Carina

Vad kul Matts,blir kul att få läsa den från en sann entreprenör!

Ha det gott/BrasKram

11 02 2022
Matts Torebring

Roligt att du vill lösa boken. Den är på väg till dig du.
Eftermiddagskram

10 02 2022
Husisblogg

Måste kännas överväldigande, så är den äntligen på plats.
Hoppas nu att nästa del också går bra, försäljningen.
Allt gôtt

11 02 2022
Matts Torebring

Återigen tar du orden i min mun Husis, du är en klok husbil.
Det bästa

20 02 2022
Per Silja

Under medeltiden restes det runstenar som ingen läser. Idag skrivs det böcker………..

20 02 2022
Matts Torebring

Just för din skull finns det nog runt 200 illustrationer i min bok, för dem som har lässvårigheter. Välkommen att titta igenom den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: