Nu bor vi på landet, nytt post nr 578 93.

2 12 2021
Bara postbilen har kört på vår gata vid kl. kvart i sju idag

Visst fick vi mycket snö i natt, men vad då den var ju dunlätt. De flesta dagarna är det bara en handfull bilar som kör på vår gata och nu på morgonen en enda bil, postbilen. Nu får vi nästan sluta att säga gata, det är en byväg. Igår fick vi ett brev från Postnord att vi får ett nytt post nr från och med 1:a januari. Post nr 578 93 vilket innebär att vi klassas som lantbrevbärarlinje. Till släkt och vänner notera det nya postnumret.

Jag skottade både sent i går kväll och idag på morgonen.

Men nu är jag inte riktigt överens med mig själv. När vi byggt vår villa 1972 anlade jag ett potatis- & jordgubbsland på hela 12×3 meter. Jag grävde detta för hand med spade utan att räta på mig. Något år senare skulle jag gräva igen, men vad hade hänt? Jag grävde en bit och sedan vilade jag. Jag var då bara 25 år. Följden blev ett år senare att jag sådde gräsmatta.

Att skotta snö har aldrig bekommit mig, stor och stark som jag alltid varit. När jag skottat upp garageinfarten och entrén, kände jag mig lite småtrött i går kväll, inte mycket men lite. Nu är jag 50 år äldre än när jag grävde vårt grönsaksland, men har det gått så mycket utför, tänkte jag. Sista året har varit tufft med alla sjukdomar, så jag hoppas att det är bara konditionen som måste tränas upp igen.

Notera vår rätta adress från och med 220101:

Birgitta & Matts Torebring, Framtidsvägen 3, 578 93 Aneby.


Åtgärder

Information

2 responses

3 12 2021
Rolle o Carina

Nu blev det ljust och fint i alla fall med snön och kylan som kom!
Här uppe bara lite frost på backen än,räcker bra för oss det 😀👍
Men hav tröst broder,konditionen kommer även för dig efter allt
du gått igenom som för mig,gäller bara och träna på lite lätt.

Ha det gott/Varm BrasKram

4 12 2021
Matts Torebring

Ja visst är det vackert och upplagt redan för att åka skidor, men det blir det nog inte i år på grund av julruschen. Jag hoppas på mera kondition, fast jag kommer aldrig till din klass.
God morgonkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: