Vilken underbar solskensdag

9 09 2021
Morgonsol på väg till jobbet

Vilken fantastisk förmån att få cykla hem från jobbet denna sensommardag. Jag hade behövt att lägga sommarjackan på pakethållaren så varmt var det. Birgitta och jag diskuterar nästan varje morgon, bil eller cykel till jobbet? Jag har väl inget att skylla på idag, säger Birgitta, så jag får väl ta cykeln.

Hemlass idag.

Jo du får gärna åka bil idag och ta hem manuset till min bok och alla album med bilder. Genast skiner Birgitta upp, hon gillar att åka bil till jobbet. Idag har jag avslutat de sista fyra veckornas arbete med att skriva om min bok med bättre grammatik och bilder. Jag har mycket bilder i min bok, för att göra den lättläst och fånga intresset från olika områden som Franska Slott, stadsmuren i Dubrovnic bygga hus, starta eget och mycket mera. Jag har haft ett himla pyssel för att när jag ändrar en bild ändrar jag alla de andra 39 sidorna i kapitlet. Idag har jag korrekturläst 430 sidor. Nu läser Birgitta och har rödpennan i höger hand.

Vilken förmån jag haft att få vara på jobbet och skriva mellan varven. Där har vi avancerade maskiner för alla utskrifter. Det var en extra solskensdag att få tömma kontoret på allt bokmaterial i afton.


Åtgärder

Information

4 responses

9 09 2021
Rolle o Carina

Visst vilken skön sensommardag och kväll vi oxå har haft i några dar!
Här blev det grillning med goda vänner i den fina kvällen.

Lycka till med din bok/SensommarKram

9 09 2021
Matts Torebring

Det gjorde ni rätt i, det såg så gott ut.
Sensommarkram

9 09 2021
Husisblogg

Att cykla till arbetet gör alltid min manlige ägare, i ur och skur. Min kvinnliga ägare cyklar om vädret är bra. Men en sån frihetskänsla att inte vara beroende av personbilen säger ägarna.
Allt gôtt

9 09 2021
Matts Torebring

Själv cyklar jag till halkan kommer om jag inte måste ha bilen för andra transporter eller ärenden samt ösregn på morgonen. Birgitta tycker det är lite långt, trots bara 2,5 km.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: