Tillbaka i rutan igen

22 09 2020
Skärmbild på min dator på jobbet

Hej igen & Stort Tack & Bock alla Bloggvänner & Bloggläsare, efter att jag tog time out igår. Jag kunde inte i min värsta fantasi, se eller tänka, att så många skulle höra av sig och stötta upp mig, efter söndagens inlägg. Det var nära för mig att lägga ned bloggen, nu gör jag inte det.

Ett Extra Stort Tack till er, som kanske inte skriver och kommenterar annars. Tack för alla era inlägg, det var minst sagt dubbelt roligt.

I höst blir det inget oljebyte i motorn på bussen. Sedan förra hösten har vi bara kört runt 200 mil, fast vi har bott i bilen cirka 260 nätter under samma tid.

Däremot satsar jag på egenvård, efter ett slitsamt år. Jag har en kronisk bronkit sedan barndomen, nu har jag läst att det finns hjälp att få. Jag har fått börja med lungröntgen och andningstest. På det senare fick jag betydligt bättre värde med inhalator. Nu väntar jag på svar.

Jag har tagit tre PSA prov sedan i somras, alla med lite för höga värden. På torsdag morgon skall jag infinna mig på Värnamo Lasarett för magnetröntgen. Jag kommer att rullas in i en tunnel, där en ultramodern kamera ser allt. Vad glad jag blev, när jag fick höra hur undersökningen går till. Någon läkare har skrämt upp mig med hemska saker under åren. Nu hoppas jag och tror på det bästa.

Min egen servicebok finns inte mycket skrivet i. Sedan 1976 när jag började som säljare på riktigt, har jag varit hemma från jobbet på grund av sjukdom, inte mer än en enda vecka tillsammans. Min tacksamhet är stor!


Åtgärder

Information

6 responses

22 09 2020
Husisblogg

Härligt att du är tillbaka i cybervärlden!
Lycka till på Värnamo lasarett.
Allt gott!

23 09 2020
Matts Torebring

Tack vänner. Det bästa!

23 09 2020
Husbilen Coralen

Kul med skärmbilden på jobbdatorn Matts!
Trevligt att du fortsätter Blogga oxå.
Vi önskar Lycka Till inför lasarettet.

Ha det gott/Kram

23 09 2020
Matts Torebring

Tack vänner! Visst är skärmbilden en av de bästa jag haft.
Höstkram

23 09 2020
Vår husbilsblogg

Du kan ta det lugnt Matts, Jag har passerat alla stadier med anledning av förhöjt psa-värde och vet att det allt görs utan obehag. Bra att du blir kollad ordentligt. Jag pratade med min läkare på vägen hem från Öland förra veckan. Fick beskedet att mitt psa-värde just nu är omätbart. Det firades med en whisky på kvällen när vi kom hem. Om sex månader är det ny koll och så löper det på i tio år. Det känns bra att vara under observation.

24 09 2020
Matts Torebring

Jag gläds med dig/er över ditt nollresultat. Under åren har jag mött någon läkare, som skrämt upp mig med ryggmärgsprov, så visst var jag lite orolig, för hur det skulle gå till. Magnetröntgen verkar vara ganska nytt och är oöverträffat, det var mitt intryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: