4 bilder 4 min. Midsommarafton 2020

19 06 2020
Klockan 3.56
Klockan 3.58
Klockan 3.59
Klockan 4.00

Jag råkade vakna fyra- fem minuter före solens uppgång idag. Jag satte mig framme i cockpit, för att se dramatiken. På mindre än fyra minuter är allt över. Bilderna är tagna på vår plats på Kårehamns Ställplats, Öland. Detta har skett i många tusentals år varje morgon. Det var kul att se det idag.

Jag hade inte tänkt att göra något inlägg idag. Men eftersom säkert få av er var uppe och såg detta idag, delar jag det med er. Allt gott från Birgitta & Matts! Ha en underbar helg. Ta inte avstånd från varandra, håll bara avståndet på marken!


Åtgärder

Information

8 responses

19 06 2020
Husisblogg

Fina bilder! Som du säger, få människor var nog uppe vid den tiden. Men jag som husbil har fått se otaliga fina soluppgångar, men jag har tyvärr ingen kamera.
Än en gång, njut av midsommarafton!

19 06 2020
Matts Torebring

Det märkliga för mig, var att det gick så snabbt över. Jag funderar ibland på att ge Herden en kamera. Inte minst i trafiken för att fånga krissituationer.
Allt gott från oss!

19 06 2020
Rolle o Carina

Otroligt vackert med både upp o nergångar med solen!
Som nattjobbare i många år har man sett några med åren.

Trevlig midsommar/Kram

19 06 2020
Matts Torebring

Som sagt, det märkliga för mig, var att det gick så snabbt över.
Midsommarkram

19 06 2020
Monica

Önskar er en härlig midsommar och vi ser ni har det. Underbart med solupp- och ned-gångar i havet, tänk så vackert det är! Och vad ni gjorde bra med en ”paviljong” fritt i trädgården och kunna få luft och ljus runt om som ni önskar. Ha det riktigt bra, ja så sant, avstånd på marken men man kan faktiskt prata och ses.

19 06 2020
Matts Torebring

Tack, tack, samma till er. Att se att solens uppgång var så snabb, var fascinerande. Det blir spännande att komma hem och möblera upp Greenroom. Att gott till er!

19 06 2020
Vår husbilsblogg

Snyggt, det är inte särskilt ofta man får tillfälle att fota solens uppgång.

19 06 2020
Matts Torebring

Jag hade inte en aning om att solen går så snabbt upp. Att den går snabbt ned det vet jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: