Spanien – Aneby på en vecka

6 04 2020
Idag kom golvet till hela vår lada

Ni som löser och följer min blogg, vet att jag beställde golvet i mitten av november. (Matts är alltid ute i god tid) När jag för ett par veckor sedan, påtalade för golvläggarna, att nu kan ni komma och börja med golvet. Nej det finns inte hemma, det finns i Spanien. ”Glöm det”, sa jag som Fälldin sa.

Det finns flyg, båt, buss, taxi, se bara till att det kommer, sa jag. Det går inte! fick jag till svar. ”Allting går till dess att motsatsen är bevisad”, är min devis. Idag kom pallarna med träklinkers direkt från Spanien! Jag känner redan nu, att jag kommer att bli stolt över detta golv. För mig ser det ut som en vitkalkad lagårdsvägg på insidan. På vissa ställen lyser det lite brunt, av stockarna i väggen, där färgen släppt. Den kommer att möta den bruna skinnsoffan. (Kostymsoffa enligt dottern) Vi börjar med golvet i morgon, sa golvläggaren, hoppas han håller ordet. Vad skönt att ha ett garage med ”industriport” att lasta in i.

Mot Anebysjön

Det blev så vackert mot sjön, när den blå boden kom bort. Det går inte låta bli att fota igen. Nu väntar jag på markentrenören.


Åtgärder

Information

8 responses

6 04 2020
Rolle o Carina

Vad härligt,bättre sent än aldrig då får man väl säga om golvet!
Blir kul att se det komma på plats sen,blir nog fint!

Varma Sol o SkogsKramar

6 04 2020
Matts Torebring

Det är få saker som fungerar idag, inte minst transporter. Det var stort att det kom fram så snabbt som det gjorde och utan olyckor på vägen. Dessutom i ett samhälle i kris.
Sol & Vårkram

6 04 2020
Husisblogg

Det var inte dåligt att få fram golvet från Spanien i dessa tider. Trodde att allt sånt fick vänta. Min manlige ägare har beställt en ny bil till arbetet, men den står inTyskland och får inte lastas på fartyget.

6 04 2020
Matts Torebring

Jag är trots allt positivt överraskad. Lite respekt och tur kanske för min del. Bilar kan nog vara värre, det finns redan så många.

6 04 2020
Monica

Ska bli kul att se det lagt, så fint det kommer att bli. Och vilken vacker dag idag även här, tacksam att solen värmer, det knoppas och fåglarna kvittrar. Lycka till med golvläggare nu så är snart allt klart. Så oerhört skönt för er.

6 04 2020
Matts Torebring

Golvet är nog ett av våra mest spännande projekt. Att det skulle vara stengolv, var en tidig övertygelse. Att det blev detta, var att det innehöll så mycket vita detaljer, men drag av bruna kvistar för att möta sofforna.

7 04 2020
Solan

”Kostymsoffan” saknar jag bild på!
Men den står säkert i något förråd i väntan på det spanska golvet!
Bruna skinnsoffor kallar jag för ”dansbandssoffor”
dock osäker på varför! 😏
Hälsningar Solan 😊

7 04 2020
Matts Torebring

Du har helt rätt, soffan står väl inställd i ett förråd. Dansbandssoffa har jag aldrig hört innan. Jag inväntar din kommentar när det är möblerat och klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: