Klart för markarbetet

4 04 2020
Idag kunde jag flytta boden

Jag har länge funderat på, var jag skulle ställa boden, när vi gör markarbetet. Jag var tvungen att återigen flytta på virke, för vilken gång i ordningen, vet jag knappt inte, för att få en bra plats till boden.

Garageinfarten får 12 cm betong på infarten, för att klara den tunga husbussen. Golvet i garaget ligger idag 12 cm över markytan, så det krävs inga stora insatser. Bara lite sänkning ute vid gatan. Alla övriga betongytor blir 10 cm tjock betong. Mellan garage och ladan kommer vi att bygga ett ”torg i betong”. En plats att umgås, parkera cykeln och en annorlunda ljussättning.

Mot öster gjuter vi en altan 2 x 2 m, mot söder 6 x 6 m och mot väster 6 x 4 m. Allt detta gör Nova Betong i Mjölby. När det är gjutet, görs ett mönster i betongen. Det mönstret bjuder jag på senare. Detta är etapp 1 av markentreprenaden. Etapp 2 med gräsmatta med mera, gör vi efter sommaren.


Åtgärder

Information

4 responses

4 04 2020
Rolle o Carina

Visst blir det fint,betong blir nog bra och hållbart framför garaget!

Ha det gott/SkogsKram

4 04 2020
Matts Torebring

Jag har bestämt mig för, att i mitt nästa liv slippa skrapa mossa mellan plattorna.
Sol & vårkram

4 04 2020
Husisblogg

Tänk vad smart att slippa rengöra hela tiden. Ska bli spännande att se även detta när det är klart.
Önskar er en riktigt trevlig fortsatt helg!

4 04 2020
Matts Torebring

Jag har lagt så mycket tid i trädgårdar under årens lopp, så nu har även jag blivit blivit bekväm. Ha det riktigt gott och trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: