147 nätter i husbussen 2019

3 01 2020
Månen i Gibraltar 2010. Foto Matts Torebring vid midnatt med teleobjektiv

För oss är det naturligtvis rekord mycket nätter i hushussen på ett enda år. Det har gått igen, i hela mitt liv, att köpa det som är lite dyrare, bara jag vet att det är bra. Husbussen är ett exempel på detta och under halva året, har vi bara bott i bussen. Bättre att köpa lite dyrare och kunna använda det alltid. Alla som känner mig vet, att så här bra, har vi inte alltid haft det.

Efter att vi kom hem från semestern i somras, i början av juli månad, körde vi bara två korta resor, innan vi till slut körde Herden till stallet, där vi kommer att stå hela vintern. Under resten av juli, samt augusti, september och halva oktober flyttade vi eller flyttstädade.

Det blir naturligtvis en dröm till, som går i uppfyllelse när huset är klart. Vi stressar inte, vi bara dagdrömmer, vi ser med spänning huset växa fram. Det bor en så enorm Tacksamhet i mig, över att ha hälsa och kunna arbeta, om än lite mindre, över min familj, företaget, husbussen och nya villan på drömtomten.


Åtgärder

Information

4 responses

3 01 2020
Rolle o Carina

Vi ska sova i våran lite fler nätter i år förhoppningsvis,längtar! 🙂
Ja ni har hunnit med mycket under 2019 som sagt!
Och sen bara få se ert nya hus växa fram,vilken lycka……

Ha det gott/Blåsig DalaKram

3 01 2020
Matts Torebring

I år kommer troligtvis inte vi och förtar möjligheten till resa över en helg för er. Hoppas att ni kommer och inviger huset i stället.

3 01 2020
Husisblogg

Så gott att ha ett andra hem, ja det nybyggda för vi husbilar är väl alltid det första hemmet..😀.
Så skönt att slippa tänka på, blir huset klart i tid, vart tar vi vägen om det inte blir klart i tid. Nu kan ni lugnt bo kvar i HERDEN och bara fortsätta njuta.
Trevlig helg!

3 01 2020
Matts Torebring

Ja du Husis, vårt bygge blir inte det vanligaste precis. Herden skall få ett stall med värme i golvet så han inte blir kall under fötterna. Vi själva skall bo ett par steg upp och få värme i golvet vi också. Allt kommer säkert att bli så bra, att vi får svårt att komma iväg. Kanske du Husis kommer hälsar på i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: