Köp bra växter till rätt pris

15 08 2019
Eggert hemsida.

Jag har lite ytor mot en mur på jobbet, som kräver växter. Till slut fastnade jag för Buxbom, som är vintergröna. I veckan beställde jag 110 st Buxbom plantor från Eggert i Tyskland. Jag har köpt ett hundratal Stefanandra från Eggert plantskola tidigare. Dessa växer alla som ogräs.

Ni ser vad jag betalar för dem, om ni klickar upp bilden. Odlade i 0,5 liters kruka. Pris per st 1,19 €. Det billigaste jag hittade i Sverige, var nästan tredubbla priset. Fraktkostnad bara 350:-. Hemsidan finns även på svenska och är enkel. I dag fick jag meddelande att leveransen var på väg.


Åtgärder

Information

4 responses

15 08 2019
Rolle o Carina

Smidigt och billigt verkar det vara att beställa mycket på nätet!
Vi har växter så det räcker och blir över nu 🤪🤪🤪

15 08 2019
Matts Torebring

Nej du behöver nog avverka minst en tall i stället. Själv handlar jag så gott som allt jag behöver på nätet. Jag har inte tid att springa i affärer.

16 08 2019
Nils-Åke Hansson

Bra tips behöver löpa Thuja torkan tog några föra året

16 08 2019
Matts Torebring

Lycka till säger jag då. Jag har upplevt dem förstklassiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: