Sista liften i retur

17 04 2019
Den sista liften kör jag själv in till Tranås

Detta var den sista och kanske den enklaste liften, som vi har hyrt under byggtiden på Torebrings. Denna behövdes bara för, att sätta upp fadsadskyltarna, montera belysning till dessa, samt lite reparation i fasaden. När alla var klara, lovade jag att köra in den, eftersom mitt körkort räcker till för den tunga lasten.

Visst skulle jag ha startat maskinuthyrning när jag var ung, i stället för den krävande bransch jag är i idag. Under sista halvåret har vi haft upp till fyra styck liftar samtidigt. Det har varit dryga kostnader varje dag, för varje lift. I dag kunde vi lämna tillbaka de två sista.

Nu är både nya och de gamla kontoren, klara om någon dag, Flytten av lagret pågår för fullt. Flytten av workshop startar på torsdag. Sedan ska vi byta belysning och snygga till taket, i den gamla delen av lagret. Efter detta ska vi göra en golvbehandling i gamla lagerdelen, som nu blir Packshop i stället. Sedan sätter vi punkt slut för alla jobb inne i husen.

Inte bara att koppla på och köra precis. En adapter måste till, för att stämma med bilens släpvagnsuttag och släpets elsladd. Sedan fick inte bilens ljus, stå i autoläge för då blev det inget ljus på släpet.


Åtgärder

Information

6 responses

17 04 2019
Rolle o Carina

Härligt ni börjar se slutet på allt byggande och kan njuta det hela!
Nu får ni mer tid över för Husbussen framöver 🙂

Glad Påsk-Kram

17 04 2019
Matts Torebring

Jag hade beräknat till 1 februari, Nu blir vi nog inte helt klara till 1 maj. Vi ska fira när vi är klara.
Sol & Vårkram.

17 04 2019
Husisblogg

Då verkar det ”bara” vara det där sista finputset kvar.
Måste vara härligt att se detta fina resultat av många timmars planering och därefter många timmars byggande.

17 04 2019
Matts Torebring

Ja visst är det bara finliret kvar. Vi ser i alla fall ett slut, efter fem år av planerande, och och nio månaders byggande. Allt detta har skapat ett helt nytt företag, som alla anställda får ta del av. Så visst är det tusentals timmar, som ligger bakom.

18 04 2019
Ulla & Torgny

Nu är det ”bara” finliret kvar….Glad Påsk på er från ett soligt Holland!

19 04 2019
Matts Torebring

Tack det samma till er. Ni får njuta av finliret bland alla odlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: