Com Hem, nej tack! Vi valde Sappa!

26 03 2019

Månadsavgiften till Com Hem steg till nära 900:- per månad. Jag reagerade och ringde upp Com Hem. Det fanns inga möjligheter att höra vad människan på kundtjänst försökte säga. Sitter du på Barens Hav, i Sibirien eller Indien? Jag uppfattade att personen var stationerad i Grekland. När det inte gick att höra, lade personen på.

Jag försökte ringa igen, denna gång kom jag till Östersund. Jag kunde uppfatta samtalet och frågade bara till slut, hur lång uppsägning jag hade. Tack sa jag, jag kommer tillbaka och säger upp mitt abonnemang. Idag gjorde jag det. För mig själv, som är född till säljare, köper jag inte ett dåligt bemötande.

Jag hade få val av bredband & tv att välja mellan. Utan Kanal 10, kan jag vara utan tv. Jag ringde upp Sappa, som har den kanalen i sitt utbud. En supertrevlig Emma svarade. Ni gör verkligen skäl för texten på hemsidan, sa jag. Vad har du gått för skola, för att ta hand om kunderna? frågade jag. Vi talade vidare med varandra en bra stund.

Idag tecknade jag abonnemang med Sappa, fast denna gången med Erik. Vi har tre tv, en i vinterträdgården, en i gillestugan och en i biblioteket. Detta påverkar naturligtvis kostnaden. Efter en stund, hade jag en fråga till, kan jag få tala med Erik? Nej, han har gått på lunch, men jag hjälper dig, och så blev det.

Sappa är inte så stora, men har en mycket god ekonomi, när jag gjorde kredit research på dem före att jag tecknade avtalet. Nu får vi 49 kanaler, bredband och tre styck tv. Nästan 200:- billigare per månad, på ett 24 månaders abonnemang. Det viktigaste är dock bemötandet!


Åtgärder

Information

4 responses

26 03 2019
Husisblogg

Mina ägare håller helt klart med!
Min manlige ägare hade en dialog med Tele2 för ett tag sedan, men den är för lång att skriva men det slutade med att ägarna avslutade Tele2 och gick till Telenor igen.

26 03 2019
Matts Torebring

Visst blir man trött på vissa stora företag, finns inga telefon nummer eller mejladress. Finns inte en positiv personlig service, ska man inte ha med dem att göra.

26 03 2019
Nils-Åke Hansson

Det var ett bra tips

26 03 2019
Matts Torebring

Det var roligt att höra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: