Jag är glad att det inte snöar

16 12 2018
I veckan grävde vi runt nya bygget.

I onsdags kom min grävmaskin och började gräva igen. Denna gången för dränering, dagvatten samt för rören till bergvärmen. Jonas Karlsson kom in på kontoret och frågade om jag var frisk? ”Vem är du”? sa jag på skämt, jag känner inte igen dig. Då var klockan nio och jag hade inte hunnit ut på bygget ens. Jag vill ju att de börjar och kör tills de är klara, men det går inte i alla situationer.
Det är ett riktigt stort tak och det krävs grova ledningar för dagvatten.

När han väl kommer, Jonas Karlsson, är det en fröjd att stå och se på honom. Så supersnabb och säker som han är bakom spakarna. 
Vad skönt att det inte kommer metervis med snö, tänker jag i mitt egoistiska tänkande.

I morgon måndag hoppas jag på att det kommer upp fönster på nya kontoret. Sedan hoppas jag på att få in el och att få igång bergvärmepumpen så snart som möjligt.

Mest glad är jag naturligtvis, för hälsa och energi. Jag är glad över att det inte snöar. Jag är glad över att julruschen kommer in på stadion under veckan och går mot mål på fredag lunch. Vad glad jag är över att ha skapat denna tillbyggnad. Kanske har det tagit nästan fem år för mig, från tomtköpet till idé och verklighet. Jag klarar bara skissa upp saker och ting, för mina arkitekter, hur jag vill att det ska se ut, när det är klart. Jag ler lite bara, när ett par leverantörer kom och sa till mig: ”Men Matts ritar du inte i Cad Cam”

Detta projektet har stundtals gjort mig nästan lyrisk. Alla i hela företaget kommer att få ett lyft utan like. Hela företaget kommer att utvecklas. Jag har det fantastiskt roligt. Hemma i Sverige, är bäst att lägga till. Jag har kämpat igenom en tuff höst och en intensiv julrusch. Tänk vad jag kommer att värdesätta Husbussen och våren efter detta. 


Åtgärder

Information

8 responses

16 12 2018
Rolle o Carina

Ja bygget skrider framåt lika fort som Julen rullar in nu! 🙂
Och sen får Husbussen ta del av kakan med resor efter Nyår!

Ha det gott o njut/Varm EkvedsKram

16 12 2018
Matts Torebring

Ja nog rullar det på, inte bara bygget, tiden rullar iväg och nästa helg firar jul. Sedan hoppas vi på mera hjul.
Kram ”Furudahl”

16 12 2018
Husisblogg

Det går undan i både kalender som vid bygget.
Snart kan börja koppla av lite och njuta av nya härliga platser och stunder med HERDEN

16 12 2018
Matts Torebring

Denna hösten/ början av vintern har bara blåst bort, vad hände? vart tog den vägen? Stå är det när man har mycket roligt att göra. Nu väntar HERDEN på nyåret, för att ge oss lite avkoppling.

17 12 2018
JoY

Förstår att du inte vill ha snö just nu när det är mycket på gång. Tycker det har gått fort med bygget.
Vi har äntligen, fått snö, det är sååå vackert men tyvärr är jag lite krasslig och får hålla mig inne/hemma.
Kram

17 12 2018
Matts Torebring

Ja snö är direkt olämpligt just nu för mig. Visst har det rullat på bra, när jag ser bakåt. Nu har jag i stort sett kvar att välja gardiner.

Krya på dig! Testa det som ger mig kraft & energi. Två cm vatten i en mugg, värm 30 sekunder i micro, tillsätt 1 till 2 teskedar honung och till sist 1,5 cm äppelcidervinäger av hög kvalité. Detta blir ett mirakel för dig.

18 12 2018
Vår husbilsblogg

Det ser ut som att både du själv och företaget får en mäktig julklapp.

18 12 2018
Matts Torebring

Ja fram för allt är jag glad över, att under denna veckan ha haft tre snickare, två bergvärmebyggare, två markentreprenörer, en elinstallatör samt en målare på plats. Då händer en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: