Jag är inte döv…

27 09 2018

Detta är nu bekräftat av Audionommottagningen, Nässjö.

Skärmavbild 2018-09-27 kl. 18.47.44

Siemens hörapparat

Denna har jag haft i tre år. Sista tiden har jag upplevt, att jag hör inte bra i alla lägen. Speciellt personer med grov, lite bullrande röst, kan vara svåra att höra. Jag kom tio minuter före öppningen av, Audionommottagningen, Nässjö. Redan satt 20 personer och väntade. 75 minuter senare var det min tur.

img_4805

Forsbergstältet på Elmia Husbil

När vi var på den trevliga samlingen på fredagskvällen på Elmia, messade någon till mig och frågade: ”Är ni döva där borta?”. Jag lovade besöka mottagningen i Nässjö för undersökning. Nu har jag gjort undersökningen, jag är inte döv, lite justering bara av hörapparaterna. Vilken trevlig kväll vi hade, klart det fanns någon mera, som ville ha varit med.


Åtgärder

Information

6 responses

27 09 2018
Nils-Åke Hansson

I januari är det min tur att besöka Audionommottagningen. Bra att det finns hjälpmedel, men tråkigt med folk som trakasserar (messade).

28 09 2018
Matts Torebring

Lycka till broder. Min gode vän Lars Permelin, rekommenderade Siemens hörapparat. Jag säger samma sak till dig. Siemens är överlägsna.

27 09 2018
Husisblogg

Tänk vad bra vi ändå har det i Sverige med vår sjukvård och kan få möjlighet att få många hjälpmedel gratis.

28 09 2018
Matts Torebring

Vad bra du säger det, fantastiskt att det är gratis.

27 09 2018
Elisabeth

Bra att hjälpen finns!

28 09 2018
Matts Torebring

Nu efter mitt besök hör jag riktigt bra igen. En liten justering bara efter tre år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: