Matts & Birgitta njuter

23 05 2018

I nya Bussen och hemma…

IMG_4107

I Bussen i lördags kväll.

En god vän sa till mig, ”Det är så roligt att ringa till dig igen Matts, för du är en helt annan person, du skrattar och är glad igen”. Sådan är också min natur. Men… vi hade det inte för roligt, i vår förra Trubbelmaster. Då satt vi och grät stundtals. Nu sitter vi och njuter av Sia Glass Rom & Russin, inlagda päron och ett glas champagne.

IMG_4102

Stefan på jobbet, har satt igång en ljudupplevelse i nya bussen.

Det är klart att jag är glad, jag kan arbeta så mycket jag vill, jag är helt och hållet frisk, jag har min kära hustru, vi får åka i marknadens bästa husbuss och nu har vi dessutom fått igång rena ”Bergsprängaren” i nya bussen, tack vare Stefan på jobbet.

IMG_4109

Vårt lite risiga Hagtornsträd blommar.

När vi är hemma, sitter vi på vår altan och njuter av vår fina trädgård. Jag har lagt om livsstil i år. Vi umgås knappast inte med någon hemma i vårt hus, det hinner vi inte. Vi jobbar, vi åker husbuss, vi går till kyrkan, om vi är hemma. Kommer det inga gäster, då är det ingen som letar efter ogrässtrån heller i vår trädgård.

Förresten köpte jag 1 liter Round Up koncentrat, som räcker till 25 liter färdigblandat ogräsmedel. Så nu duschar jag lite försiktigt på varje ogräsplanta. Då behöver jag inte ligga och krypa på knäna lika mycket. Visst njuter Matts & Birgitta igen.


Åtgärder

Information

19 responses

23 05 2018
Rolle o Carina

Sååå härligt att ni njuter igen,det är ni så värda efter ”Trubbelmastern” 🙂
Vi njuter också nu,vi laddar för rOlle ska på Olle o gänget!

Ha det sååå underbart gott…..Varm SommarKram

23 05 2018
Matts Torebring

Jag hoppas ingen mera husbilsåkare, skall behöva uppleva det som vi upplevde. Tyvärr hör jag den ena storyn efter den andra, det är vardagsmat med trilskande Trubbelmastrar. Jag hoppas att du rOlle får hälsa på Olle.
Smålandskramar

23 05 2018
Rullande Teamet

Ja Concorde livet är njutbart och vardagen hinns med.
Musikanläggningen spelar skönt hos er, den avstod vi i vår…
Semesterbeslut har ni tagit, vi gläder oss med er 💟💟

23 05 2018
Matts Torebring

Det är helt fantastiskt viken husbuss, Concorden verkligen är. Vi gläds med er också.❤️❤️

23 05 2018
Kors och Tvärs

Inte är det roligt att leta ogräs! Mycket trevligare att åka husbil 🙂
Kram

23 05 2018
Matts Torebring

Jag har insett detsamma, sedan vi fick nya bussen.
Kram

23 05 2018
Deciree

Bra när livet leker och man får vara frisk o njuta av husbilslivet, men vet aldrig när det vänder. Kram

24 05 2018
Matts Torebring

Livet leker verkligen inte, det är vardagsknog på fullt allvar. Jag känner mig ändå så trygg i min Barnatro. Men visst kan livet förändras på en sekund.
Sommarkram

24 05 2018
Lennart

Vilket underbart väder vi har.
Bara att njuta!

24 05 2018
Matts Torebring

Hoppas du kan njuta av din nya bil också!

24 05 2018
Nils-Åke Hansson

Nu blir det inte tråkigt på resan när radion har kommit igång.
Round Up är det som gäller här också.
Måste fråga Matts har ni kaffebryggaren för gasol på Torebrings?

24 05 2018
24 05 2018
Nils-Åke Hansson

Tack

24 05 2018
Benny

Du får passa dig med Round Up det kan försvinna mer än man vill det har hänt. Ha en trevlig helg.

24 05 2018
Matts Torebring

Produkten är bra, men jag är medveten om faran. Ha det gott du också!

29 05 2018
Elisabeth

Låter väldigt förståndigt att prioritera njutningen!

29 05 2018
Matts Torebring

En försommar som denna växer inte på träd. Det är bäst att ta vara på den.

29 05 2018
helenavitexo

Härligt! Det ser inte ut att gå någon nöd på er nu! 🙂

29 05 2018
Matts Torebring

Vi lever storstadslyx mitt ute i skogen. Dert går verkligen ingen nöd på oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: