Assistanskåren 020-912 912

14 03 2018
Skärmavbild 2018-03-14 kl. 17.59.57

Den gemytlige TV Profilen bärgaren Kent Jonsson.

När det var som kallast och mest med snö, kanade en av vår servicebilar av vägen, strax utanför Nässjö. Jag åkte dit i hopp om, att kunna dra loss bilen, med hjälp av vår 4- hjulsdrivna Hyundai, med kraftfulla däck. Jag försökte inte ens, den stod så illa till.

När vi ser Kent på Assistanskåren på TV och hör när han svarar, ”Jag kommer om en kvart”. Det känns så tryggt, så jag ringer, 020-912 912. Jag blev kopplad till en tjej i Stockholm. Efter drygt en kvarts förklarande, var jag på väg att ge upp. ”Nässjö har jag aldrig hört talas om, var ligger det”? För att sedan förklara att bilen stod en mil utanför Nässjö var totalt omöjligt. Till slut sa jag, halvt sönderfrusen, koppla mig till en annan station, som fattar och förstår. Jag blev kopplad till ”Kent i Nässjö” som sa, jag kommer om tio minuter.

Jag har Räddningsförskring på husbilen på Länsförsäkringar, självrisk 1 500:-. Sedan har jag ett år kvar av Fiat Assistans. Så i afton ligger det ett brev i brevlådan från Assistansbolaget, med en betalavi. Ja ni vet allt det där…

Reparation på plats vid ofrivilligt stopp, Bärgning till verkstad om det inte går att laga, Låsöppning, Punkteringshjälp, Hjälp vid kollision eller dikeskörning, Hjälp vid brand och stöld, Fortsatt resa med tåg, buss eller flyg, Hyrbil, Hotellövernattning, Transport till hemort, hämtning av reparerad husbil. Alltid 0:- i självrisk! Premie 480:-!

Ska man motstå detta, det känns omöjligt att tacka nej?


Åtgärder

Information

12 responses

14 03 2018
Henrik Alm

Läs….. tror inte det gäller din bil som väger 5500kg, har hört att de är oseriösa, googla dem och kolla!!
Ta Falck de är anslutna till assistanskåren och det är seriöst till max…
Alm

14 03 2018
Matts Torebring

Jo jag googlade strax efter att jag skrivit. Jag blev tvivelaktig. Sunt förnuft säger direkt, det kan in te gå ihop sig. Tack & Ha det gott.

14 03 2018
husisblogg

Tänk vad Google kan vara bra ibland. För mina ägares del valdes detta bolag bort till förmån för annat, men de säger hela tiden – vi vet inte hur det fungerar då det verkligen behövs.

15 03 2018
Matts Torebring

Jag har också valt bort dem, det kan inte fungera till det priset, det är omöjligt.

14 03 2018
Nils-Åke Hansson

Kolla så att Assistansbolaget gäller i Europa och med tung bil över 3,5 ton. Vi har haft Falk XL på föra bilen nu bara Falk assistans

15 03 2018
Matts Torebring

Falk verkar ha många nöjda kunder. Nu har vi ju Fiat Assistant ett år till.

15 03 2018
Elisabeth

Tur att man kan kolla på nätet och få hjälp av andra!

15 03 2018
Matts Torebring

Nätet och goda vänner avslöjar allt.

15 03 2018
Benny Hellström 516

Vi har Falk XL det har fungerat jämt har haft det både på bobilar . husvagnar och personbilar har alltid fungerat och snabba är dom

15 03 2018
Matts Torebring

Jag tror dig och vi kollar vidare, när det blir nästa val.

15 03 2018
Rolle o Carina

En del skriver nog mer än de lovar och håller tyvärr!

SolKramar fr Dalom

15 03 2018
Matts Torebring

Ja detta kan inte vara seriöst och kan inte gå ihop sig.
Smålandskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
<span>%d</span> bloggare gillar detta: