Extra trevligt på jobbet

17 02 2017
img_1014

Idag bjöds vi på tårta till frukostfikat.

Jag kan nästan tycka synd om er, som inte har ett jobb att gå till. Vi har i alla fall så jätte trevligt på vårt jobb. Idag fyllde en av mina närmaste medarbetare 23 år. Då bjöd hon på tårtkalas. Nästan varje vecka, har hon bakat de godaste matbröd eller andra mumsiga bakverk till frukostfikat på jobbet. Tack Snälla!

Huvuddelen av vår personalstyrka, är de absolut bästa ungdomar. De ser jobbet, de ställer upp, utan att vi behöver påtala och alla känner sitt ansvar. Jättekul! Kanske därför, vi kommer att få så svårt, att sluta jobba, Birgitta & jag. Vi umgås med ungdomar hela dagarna och håller oss unga i sinnet. Naturligtvis har vi några få i medelåldern också, samt Birgitta & jag som gamla ”stånkar”.

Inte nog med denna tårta. Vi fick två tårtor till! (Missade att fota) Vi hade stora förhoppningar om att anställa en Teamleader till en avdelning. Så blev han allvarligt sjuk. Detta hände för ett och ett halvt år sedan. Idag kom han in och bjöd två tårtor. Han tyckte vi ställt upp så mycket. Nu har han helt, fått byta yrke, till ett jobb som är mera kroppsvänligt för hans del. Tre tårtor på en enda dag! Det är inte dåligt!


Åtgärder

Information

12 responses

17 02 2017
Nils-Åke Hansson

Nonstop karameller är ju så gott. Vilken fest ni har haft.

17 02 2017
Matts Torebring

Nästan att vi har fest varje dag, men idag var det ”Extra allt”.

17 02 2017
Kors och Tvärs

Ojojoj viken fest!
Kram

17 02 2017
Matts Torebring

Ja visst, så har vi det nästan vare dag!
Braskamin kram

17 02 2017
Helena FREEDOMtravel

Vilka fina medarbetare ni har! 🙂

17 02 2017
Matts Torebring

Det går bara att svara ja och samtycka.

17 02 2017
husisblogg

Ägarna tror det handlar om lagandan på ett arbete. Behandlar man sina anställda och medarbetare på ett bra sätt så får man också igen detta på olika vis. Det kan vara en liten del med tårtor men tror framförallt att de anställda och medarbetarna ställer upp för företaget på ett väldigt bra sätt.

18 02 2017
Matts Torebring

Vi försöker att göra så gott vi kan. Vi deltar själva varje dag i arbetet och är en av dem. Det finns inte vi och dom. På senare år har vi gjort flera uppskattade aktiviteter.

18 02 2017
Lena

Mycket roligt att läsa, det finns såå många trevliga ungdomar och medarbetare som förtjänar den gemenskap ni har, var stolta åt det alla som jobbar där, tillsammans är nin starka 🙂

18 02 2017
Matts Torebring

Tack Lena! Faktiskt är det så, att vi har de absolut bästa erfarenheter av att anställa yngre personer. De är snabblärda, är direkt inne och förstår datasystemen. De flesta har kommit in via extra anställningar i julpacken. För oss är det en fantastiskt bra ”Plantskola”. Där ser vi direkt vilka som är duktiga och vill någonting,. De som är duktiga och vill, har hela tiden fått växa vidare i företaget.

18 02 2017
Lisbeth Albertsson

Trevligt jobb ni har, förstår att ni inte vill sluta.

18 02 2017
Matts Torebring

Hej & Välkommen Lisbeth. Jag vet att du följt oss under tid. Jag sa en, kanske märklig sak till Birgitta, en nyårsafton, när vi var på väg hem från jobbet, för flera år sedan. Ett äldre par stod vid Svartån och matade änderna. Tror du Birgitta, att vi kommer att stå och göra så en vacker vardag? Kanske blir det svårt att sluta jobba helt. Det går nog inte sluta helt! Det är en livsstil för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: