Första semlan i år

21 01 2017

Vilken skulle du valt...?

img_0978

Nytt för i år Marsipansemla.

Vår semlepremiär blev sen i år. Idag blev det av. Efter att jag hade tömt husbilen, som skall in på service, på cyklar, frostkänsliga produkter och tvättat vår nya Hyundai Tucson, smakade hur gott som helst, med kaffe och semla. Birgittas favoritbakelser är Princess bakelser. Inte konstigt att hon valde denna.

img_0980

Min favorit, Wienersemla.

Min klara favorit är Wienersemla. Den är så god! Vi har bara ett par hundra meter till ett av de bästa konditorierna i södra Sverige. Så har andra sagt, som varit på Thimons Konditori.


Åtgärder

Information

22 responses

21 01 2017
Lennart

Blir nog inga semlor i år heller!

Kram

21 01 2017
Matts Torebring

Ja tänk vad mycket du går miste om, semlor, snö, snöskottning och riktig vinter.
Kram

21 01 2017
Rolle o Carina

Vi inväntar nog rätta dagen,den 28:e feb. är Fettisdagen!
Men det blev lika i år med,svårt att hålla sig ifrån det goa 🙂

Vi gillar nog den gamla modellen med mandelmassa!
Men den är även god med Vanilj……

Tidig VårKram fr TallBrasan….

21 01 2017
Matts Torebring

Varför väntar du så långe, semlorna och den kan nya husbilen? Njut av frestelsen när den finns!
Braskram Ehnroth

21 01 2017
Ruune

Härligt ni har det!
Kan inte finnas nån som har det så bra som ni!

21 01 2017
Matts Torebring

Visst har vi det bra. Friska & krya och njuter så goda semlor.

21 01 2017
Kors och Tvärs

Thimons har väldigt gott rykte. Nu får jag tyvärr inte längre äta dessa godsaker längre, annars är min favorit Saffranssemla
Kram

21 01 2017
Matts Torebring

Men vad tråkigt.
En varm braskaminkram

21 01 2017
Helena FREEDOMtravel

Jag kan ingenting om olika semlor (har nog bara provat vanlig) men tycker att marsipansemlan ser intressant ut! 🙂

22 01 2017
Matts Torebring

Birgitta tyckte Marsipansemlan var god och jag tyckte Wienersemlan är oslagbar, tycker jag.

21 01 2017
Deciree

Jag vill nog gärna äta den original semlan:) Gillar grädden mest 🙂 haha Kram

22 01 2017
Matts Torebring

Vad bra att det finns flera olika smaker numera, alla kan välja sin smak.
Kram

22 01 2017
Lars Permelin

Enklast att äta är nog den vanliga semlan, men jag gillar även wienersemlan. Jag väntar nog ett tag till med premiären.

22 01 2017
Matts Torebring

Testa Wienersemlan när det bli dags, den är oslagbar.

22 01 2017
Anki

Här tjuvstartas inte med semlor … så vi väntar lite och när det blir dags så blir det nog den gamla vanliga med varm mjölk 🙂

22 01 2017
Matts Torebring

Tjuvstart kallar jag när den serveras kring början av advent.

22 01 2017
husisblogg

Har denna säsong redan börjat, ägarna har nog varit lite tankspridda och helt missat detta. Men det får nog ta ett tag innan den första semlan inhandlas ändå för det är inte favoritbakelsen..

22 01 2017
Matts Torebring

Det blir nog åtta- tio stycken innan den”säsongen” är över. En Wienersemla i veckan blir det nog, den är så god!

22 01 2017
Lena

I år njuter vi också semlor! Jag väljer Wienersemla Jan väljer traditionell, mums!

22 01 2017
Matts Torebring

Visst är det kul att det finns en smak som passar för alla. Wienersemla är sååå god.

22 01 2017
Nils-Åke Hansson

Semlor har vi köpt sedan några veckor tillbaka. Vill ha den traditionella

22 01 2017
Matts Torebring

Vad kul, då har du hunnit med några stycken redan. Vi kanske kommer ifatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: