Vilken födelsedagspresent….

18 08 2016
Hyundai_Tucson_2.0_CRDi_4WD_Premium_(III)_–_Frontansicht,_5._September_2015,_Düsseldorf

Hyundai Tucson 4WD-7 (Lånad bild)

Jag köpte en Hyundai Tucson till en ny säljare, en Tucson till Niklas och då blev jag så begeistrad av bilen, att jag kunde inte låta bli, att fråga min kära hustru vad hon tyckte. Köp om du vill, tyckte Birgitta. Så idag beställde jag den tredje bilen. Vilken födelsedagspresent!

Jag har länge haft en dröm, att få köra runt på Skottland och Irlands västkust. Dock vill jag inte riskera vår fina husbil, på ett sådant äventyr. I vår förra bil en Hyundi iX35, saknar jag automatlåda och ett riktigt multimediasystem med navigering och backkamera. Nu får jag alltsammans och dessutom fyrhjulsdrift och en massa andra finesser.

Alternativet hade varit en WW California. Priset för den är samma, som för två Hyundai Tucson. Nu har vi en liten smidig bil, som tar sig fram i stort sett överallt med fyrhjulsdrift. Sova kan vi att göra på Bed & Breakfast.

Tucson

Alla tre bilarna jag köpt, kommer att vara vita. Gör något trevligt så det syns, att det är vi på Torebrings, sa jag till vår reklambyrå. Jag tyckte förslaget var så bra, att jag valde en vit bil privat också. På något sätt ser den upphottad ut. De röda backspeglarna, var lite extra kul.


Åtgärder

Information

16 responses

18 08 2016
Lennart

GRATULERAR!

Kram

18 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock!
Kram

18 08 2016
Torbjörn

Snyggt! Alla goda ting äro tre säger man väl, eller hur va det med det?
Klart säljarna skall ha en bra bil, hoppas de är rädda om den nu också bara.
Att logga bilarna är viktigt, en av de bästa reklamplatserna man kan ha (om man kör ordentligt) 🙂

18 08 2016
Matts Torebring

Tack! Det sista var riktigt sant. I min ungdom ringde, en boende utmed vägen hem, till min arbetsgivare och bad, att jag skulle på sluta lite tidigare, så jag inte behövde ha så bråttom hem. Tyvärr har det upprepats under åren, att de sett våra bilar rulla lite för fort. Det är inte alltid lätt, att övervaka tio- talet bilar ute på vägarna.

18 08 2016
Rolle o Carina

Grattis till en fin bil Matts!

Ha det gott o njut….BobilsKram

18 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock & Lite extra roligt behövs ibland.
Kram

18 08 2016
tiaregndroppen

Vad roligt då får vi snart läsa om er resa i Skottland och Irland. Vi vill ju också dit, men blev senast i somras avrådda av några engelsmän i husbil att åka med husbil då det inte finns s många ställplatser utan blev rekommenderade bed&breakfast istället.

19 08 2016
Matts Torebring

Nja, det dröjer nog lite, i höst hinner vi inte. Sedan kommer julen och vintern, men kanske till våren. Bed & Breakfast låter bra.

18 08 2016
Lena

Fullträff GRATTIS till den fina bilen med en tuff profil o design liksom färgkombo på vitt. Födelsepresenter ska vara ändamålsenliga!
Irland; Själv har jag åkt en del bil med Tetra Paks chaufför i omgivningarna kring o norr om Manchester. Det är lite dålig sidosikt ibland pga många o höga häckar men det öppna gröna landskapet är fantastiskt.
Bodde då på hotell Shlynn on Hall, påminde om ”pang i bygget” serien med John Cleese. Otroligt charmigt med trappor o vinklar o vrår! Varje kväll möttes hotell gästerna på bottenplan främför brasan o bjöds på god dricka…..

19 08 2016
Matts Torebring

Vad spännande att du varit där och kan dela med dig. Jag talade med vår styrelseordförande idag, han hade hyrt bil och kört runt i Dublin. Det var fantastiskt, tyckte han. Problemet var när han hämtat fram sin bil på Arlanda, då fortsatte han att köra vänstertrafik. Han förstod först inte, när taxin han ”mötte i rondellen” pekade på ”pannbenet”.

19 08 2016
nils-åke hansson

Häftig bil snygg design. Jag vill hålla med Lena ovan att naturen är fin i dessa trakter. Bad chauffören att köra över heden när man var där.

19 08 2016
Matts Torebring

Tack, visst blev designen kul. Jag blir bara mer och mer sugen på att åka dit.

19 08 2016
Deciree

Grattis. Vita bilar är snyggast 🙂 kram

20 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock & Vad snäll du är!
Kram

19 08 2016
Lars Permelin

Bilen ser tuff ut, grattis.

20 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock Lars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: